header

header

14 maj 2017

VECKA 19 / 2017

Vecka 19 har onekligen varit kall och nyckfull och haft minst sagt varierande väder. Om veckan innan bjöd på sommarvärme så kan man konstatera att denna vecka gav oss ett bakslag. Men det är som vanligt - man väljer själv om man ska deppa ihop över vädret eller försöka göra det bästa utifrån förutsättningarna.

Här kommer ett gäng bilder från min vecka:


Kylslaget som sagt och jag eldade till och med i kaminen.


Har skjutsat hit och dit och därmed tillbringat en hel del tid i bilen.


När jag hade tråkigt här hemma en dag drog jag med kameran och stativet ut och fotade - ett väldigt bra tidsfördriv om ni frågar mig.


Har försökt hänga lite med den här lille gynnaren. Nyfiken som få och att försöka ta kort är stört omöjligt. 


Ruggigt ute och då är det mysigt att tända lite ljus.


Tränat har jag ju så klart också gjort och förutom några pass på rullisarna blev det även löpning, MTB och styrka. Det börjar äntligen bli kul att träna igen och då gäller det att köra på 😉.


Det räcker inte bara för mig att träna i skogen, nej även själen behöver sitt och därför unnade jag mig en stund tillsammans med kameran i går, lördag. Älskar verkligen att gå runt där i skogen, filosofera och må gött helt enkelt. När man sen får se djur man tycker om - rävar i går och en älg i dag - då blir man ännu lyckligare.


Veckan har även innehållit spelande av spel. Helt otroligt vad mycket roligare och trevligare livet blir när man sätter klara regler och begränsningar av både mobil och padda. 


Och så har jag försökt mig på konststycket att hoppa och fota mig själv samtidigt. Inte helt enkelt kunde jag svettig konstatera efter otaliga hopp och springande fram och tillbaka till kameran - men roligt hade jag 😊.

Saker jag funderat på:

☆ Hur oerhört mycket tanken styr oss människor. Nästan skrämmande när man tänker efter. Men bara man lär sig använda sina tankar på rätt sätt så kan det bli riktigt bra.

☆ Att det är svårt att förstå att junior blir allt större. Att hon klarar sig mer och mer själv. Inte längre är lika beroende. Precis som det ska vara och jag är glad över det men ibland önskar man att tiden kunde stanna. Åtminstone lite.

☆ Hur mycket jag längtar efter att åka till stugan och skogen där uppe. Har några bilder jag ska ta och vill därför att vädret ska bli bättre (läs: att isen åtminstone ska försvinna från den där tjärnen....). Men så fort värdergudarna hör mig - ja då hoppar jag in i bilen och åker till mitt paradis ❤️.

Får se vad veckan som kommer innehåller. Har några småsaker inplanerade och så är det ju det där med den där resan....

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!