header

header

14 februari 2017

Alla ❤️:ans dag!

14 februari och dagen då alla hjärtan ska firas. En ganska fin dag om man tänker efter - det är ju alltid fint att visa uppskattning och omtanke till sina nära och kära.

Jag har blivit firad med fina kort, blommor, kramar och kärlek - vad mer kan man önska sig här i livet? Jag firade mig själv litegrann tidigare i dag när jag unnade mig ett riktigt långpass på skidorna i det f a n t a s t i s k a vädret. Makalöst att man får uppleva dagar som dessa och det gör mig så himla tacksam. Älskar att åka skidor när det är så här fint.



Lite ledsen blev jag dock när jag kom på att vintern kanske snart är över men dom tankarna trängde jag snabbt undan. Tänkte i stället på hur mycket jag har att vara tacksam över i livet. Jag har en familj  jag älskar. Fantastiska vänner som jag är så glad att ha i mitt liv. Jag har tak över huvudet och behöver inte gå hungrig. Jag har möjlighet att vara mycket ute i naturen. Jag har en kropp som är frisk och ger mig möjlighet att träna och röra på mig. Ja, jag har en hel del att vara tacksam över här i livet.

Hoppas ni alla haft en riktigt fin alla hjärtans dag!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!