header

header

20 oktober 2016

Vaknade i alla fall till.

Starten på den här torsdagen var minst sagt ett rejält uppvaknande..... Vad är det nu som hänt kan man fråga sig?? Jo, skulle som vanligt ut till hårbollen i morse. Klockan var 6 och det var fortfarande mörkt ute så jag hade ficklampan i mobilen med mig.

Kom ut till honom och vi hälsade som vanligt och jag tog lådan (toaletten) och skulle göra ren den som vanligt. Öppnade dörren till vedboden där vi har alla hans saker, mat, pellets och den lilla soptunnan där vi tömmer innehållet i lådan.

Jag öppnade soptunnan och DÅ ja då prasslade det nere i påsen i tunnan och när jag lyste med ficklampan - ja då for det runt två (tror inte det var fler) små möss som kalasade på kaninpellets där nere. Fy farao vad rädd jag blev. Hjärtat for i halsgropen och ett högt iiiiiiiihhhh undslapp mig - tur jag inte gallskrek för då hade jag nog väckt grannarna. Kan meddela att locket till soptunnan åkte på illa kvickt och sen flyttades alla hårbollens saker till ett annat förråd.

Jag vågade inte försöka få ut mössen så det fick M den stora äran att göra innan han åkte till jobbet. Tur för honom så hade de små kalasande snyltgästerna avlägsnat sig och fanns inte att hitta. Det är i alla fall stor risk för att det kommer att gillras fällor där ute i vedbon inom en snar framtid.

Så efter denna start på dagen - det tog faktiskt ett tag innan jag lugnade ner mig - så var jag rejält vaken. Efter jobbet tog jag mig i kragen, slutade tänka negativa tankar och på hur jobbigt allt var och drog på mig träningskläderna och stack ut och sprang i skogen. Så himla skönt och ännu bättre - inte en älgfluga i sikte. Ska vi våga hoppas på att eländet svärmat färdigt för det här året??

Rosorna blommade fortfarande hemma hos mamma och pappa i helgen.

I morgon väntar en ledig dag och jag har faktiskt en hel del som jag tänkte försöka hinna med. Men det är i morgon det :).

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!