header

header

15 oktober 2016

Att göra ingenting....

.... ja det kan ibland vara svårt. I alla fall för mig. I vanliga fall så kryper det i kroppen och jag har oerhört svårt att sitta stilla. Än mer att ligga och vila. Men i dag så har jag klarat av både det ena och det andra.

Detta kan i och för sig bero på att jag startade dagen med ett långpass löpning på stenhårda grusvägar (hann även med en vilsespringning när jag skulle gena genom skogen. Det där med genvägar och senvägar ni vet....). Så efter löpturen var jag lagom mör i kroppen - framför allt benen - så efter lunchen hade jag inga som helst problem med att lägga mig under en filt i sängen, moffsa i mig godis, läsa tidningar och vila. Värre var det när jag skulle försöka ta mig upp - tror det tog minst en kvart innan jag förmådde resa på mig :).

Så det där med att göra ingenting och bara ta det lugnt passar mig som handen i handsken för tillfället. Fatta vad skönt det är att verkligen ha chansen att vila och ta det lugnt och framför allt, att ha ro till det.

Vädret är väl inte mycket att hurra över just nu. Det var ytterst nära att jag stannade inne resten av dagen men det lockade lite för mycket att ge sig ut med kameran i blåsten. Så jag tog mig en promenad i välbekanta omgivningar. Och det var riktigt skönt bara jag väl tog mig ut. Inte blev det sämre av att jag fick syn på en ekorre som nyfiket stannade upp och lyssnade när jag lockade på den (svor både en och två ggr för mig själv att jag inte hade bamseobjektivet på kameran). Och sen träffade jag på förträffligt trevliga får som kom fram för en pratstund och för att bli lite kliade på nosen. Det är verkligen något alldeles speciellt med kontakten med djur.












Ja jag måste nog säga att jag haft en väldigt bra lördag so far.

Ha det gött!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!