header

header

16 augusti 2016

Fånga dagen.

Så var det full fart igen med nästan vanlig vardag här hemma. Vi har börjat jobba men junior är fortfarande ledig och har sommarlov. Bästa mormor och morfar ställde upp och kom hit så hon fick sista veckan ledigt innan skolan börjar igen.

Och så har jag ju börjat jobba igen. Första dagen i går och jag inledde morgonen med att dra igång larmet så det blev ett rivstart som hette duga :). Har haft fullt upp både i dag och i går men nu börjar högarna minska och i morgon hoppas jag vara ikapp och i fas igen. Även om jag är oerhört trött så måste jag säga att det gått över förväntan att börja jobba igen.

Tycker den här bilden symboliserar dagens rubrik - Fånga dagen.

I dag när jag kom hem var det makalöst skönt väder ute. Ville absolut inte sitta framför en dator utan ville verkligen fånga det som mycket väl kunde varit bland sommarens sista dagar. Hamnade i solstolen och njöt i solen en stund. Blev sen rastlös och gick loss i trädgården och rensade.

Hade sen svåra kval att välja vad jag skulle träna. Ville både springa, cykla och åka rullisar. Valet föll till slut på rullisarna efter noggrant granskande av väder-apparna. Fick till ett grymt pass och det var så där underbart som det bara kan vara en ljummen sommarkväll. Välbefinnandekontot tankades på rejält kan jag lova.

Annars så spenderar jag en hel del tid framför datorn. Har massa bilder från helgen att redigera och helgen som kommer blir det ännu fler. Men det får ta sin lilla tid - huvudsaken är ju att bilderna blir bra och att brudparet blir nöjda. Och sen ska jag väl ha något att göra de dagar när vädret inte är lika fint som det var i dag :).

Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!