header

header

10 augusti 2016

Det regnar ute och jag drömmer mig bort.

Det verkar inte bättre än att hösten har kommit på besök. Tillfälligt hoppas jag för jag är inte färdig med sommaren ännu. Den kan ju inte bara försvinna så där - poff. Jag är inte färdig med ljumma kvällar och soliga dagar. Jag vill fortfarande ta kvälls- eller morgondopp. Njuta lite till helt enkelt. Men nu håller vi tummarna för att hösten bara är här tillfälligt.

Men när det regnar ute så är det lätt att drömma sig bort. Och nu kunde man tro att jag drömmer mig bort till varmare breddgrader men icke. Nej, jag drömmer mig faktiskt bort till den morgon jag hade där ute på myren i söndags. När vi fick en liten soluppgång och hade fantastiskt roligt. Det är sånt jag drömmer om när regnet smattrar mot rutan.




Får väl erkänna att jag inte gjort många knop i dag. En synnerligen slö morgon innan jag tog mig ut på ett löppass med en kompis. Riktigt skoj att träna tillsammans med någon och att springa i skogen. Efter träningen har jag inte varit effektiv. När lunchen var avklarad hamnade jag framför datorn och vips - så hade visst några timmar gått - ooops. Men det kan man väl få göra när man har semester och inget annat på agendan.

I kväll är vi bortbjudna på middag till fina vänner och det passar utmärkt. Men först måste jag nog ta mig i kragen och ge kaninen lite uppmärksamhet.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Vilka fantastiskt fina bilder du har bjudit på i dina senaste inlägg Carina. Tagna med så mycket kärlek, glädje och lekfullhet. Härligt! :)
    Även här i söder har det varit lite höstkänsla idag med regnskurar, kyla och blåst. En liten påminnelse om det som komma skall. Men än finns det många fina sommardagar kvar att njuta av vännen. Redan nästa vecka var det tydligen ett litet högtryck på väg in och då passar vi på att njuta av lite mer sol och värme och sköna bad. :)

    Ta hand om dig!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!