header

header

12 juni 2016

En härlig helg!

Ja men så kom då sommaren tillbaka efter några kalla dagar med långbyxor och tjocktröja. I eftermiddags gick det åter att hoppa i bikinin och slappa i solstolen :). Hoppas det håller i sig nu när sommarlovet börjar.

Tyvärr börjar inte sommarlovet riktigt än för vår lilla stjärna här hemma. Nej, när mamman och pappan måste jobba några veckor till så får det bli fritids i några veckor - förhoppningsvis inte mer än förmiddagarna. Hur det ska gå för mig att jobba några veckor, 2 närmare bestämt, vet jag inte. Är så omotiverad och vill bara ha semester - men det är bara att göra som med mycket annat här i livet - bita ihop!



 Den här lille mannen som är nöjd med sin nya hage som jag & mamma fixade igår.

Annars har vi haft fantastiskt sköna dagar här hemma. Mamma och pappa har varit här och tiden tillsammans med dom är ovärderlig. Saknar det så oerhört att inte ha det spontana i vardagen och att bara kunna hälsa på en kort stund när man känner för det. Men i helgen har dom varit här och det har varit så skönt. Tack för att ni kom på skolavslutningen och stannade över helgen ❤︎.

Hoppas ni också haft en härlig helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!