header

header

29 juni 2016

Att ha gjort en utflykt.

Den här ledigheten har jag bestämt mig för att vi ska utforska några platser här i vår omgivning. Det behöver inte vara platser som ligger långt borta utan vi ska hålla oss ganska nära här hemma. Så efter att ha surfat runt lite så hittade jag en plats som jag gärna ville utforska. Hörde efter med några vänner om dom ville hänga på och visst ville dom det.

Så i morse, efter att jag naturligtivs kommit på att jag skulle städa och byta sängkläder....., så hämtade vi upp våra fina vänner och styrde kosan mot Styggforsen utanför Rättvik.

Och även om det inte var världens fors i forsen så var det en ganska fascinerande plats. Vattnet föll hela 36 meter och det var brant på sina ställen. Och skogen runt om, oj, oj, oj säger jag. Så vacker och mystisk. Där skulle man kunnat tagit många fina bilder.

Efter att vi gått runt där ett tag, jag med kameran i högsta hugg och barnen hoppandes i bäcken så blev det en glass i solen innan vi satte oss i bilen och for hem igen. Och naturligtvis kan jag varmt rekommendera ett besök om ni är i krokarna. Lätt att hitta, fina vägar att åka på (asfalt ända fram till parkeringen), lätt att gå, bra spångar och stängsel. Så summa summarum kan jag säga att det blev en lyckad utflykt!









Vad vi ska hitta på i morgon vet jag inte. Ryggen är tyvärr inte bra efter dagens rullskidpass så vi får se vad som orkas med. Men det är en fotoutställning X 3 i grannstaden som lockar och drar....

Ha det gött!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!