header

header

1 maj 2016

Välkommen maj!

Så var det då en ny månad och maj har gjort sitt intåg. Nu måste man väl ändå säga att det är vår på riktigt. Jag hoppas att vi kan lämna april och dess nyckfulla väder bakom oss och i stället få njuta av en härlig vårmånad med många plusgrader och härligt väder. Välkommen sköna maj!

Började denna månad på allra bästa sätt. Körde ett löppass med världens bästa kompis och minsann lyckades vi köra en repris på förra gången vi sprang denna runda - vi sprang vilse! Tror nästan att det var på samma ställe vi lyckades göra fel vägval. Nästa gång har vi bestämt att vi springer rundan från rätt håll :).

En skön start på dagen alltså. Att få klafsa runt i träskliknande förhållanden, komma upp på höjder med vidunderlig utsikt samt spendera tid med sin vän - kan inte bli så mycket bättre.

"As time goes by" - ju längre tiden går, desto fler vägval står du inför.....

Resten av denna söndag blev lugn för min del. Min allergi gör tyvärr att jag mår pyton så förutom att rasta kaninen och en sväng till affären så har jag varit inne. Skulle ha fixat massa saker i helgen men jag har helt enkelt inte orkat - ännu en negativ effekt av denna pollenallergi. Så dessa saker får vänta till dess jag känner mig piggare.

I morgon väntar en ny vecka och en kort sådan - inga som helst fel :).

Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!