header

header

3 maj 2016

Sommarvärme.

Så kom den då äntligen - värmen som ger oss förhoppning om att våren och så småningom sommaren faktiskt är på väg. I dag visade temperaturen närmare + 20 grader och det var välkommet kan jag lova.


Det blir grönare och grönare för var dag som går :)

Och den här lille filuren - han har stulit både lill-matte & stor-mattes ❤︎

För mig blev det en dag hemma då liten vaknade i morse och inte alls mådde bra. Så det blev ett tidigt rullskidpass följt av styrka för att klämma in dagens träning. Hade ju tänkt träna innan jag hämtade vid skolan men ibland blir det inte som man tänkt sig och då får man lösa det på bästa sätt.

Det har av förklarliga skäl inte blivit så väldigt mycket action här hemma. Jobbade hemifrån på förmiddagen och sen har jag mest såsat runt känns det som. Det är ju liksom inget att välja på mer än att hålla sig hemma och kurera den lilla när hon är sjuk. Men jag måste erkänna att jag blir fruktansvärt rastlös och snudd på uttråkad av att bara gå här hemma. Aldrig känner jag väl en sån stark längtan till skogen som när jag inte kan ta mig dit. Det brukar ju vara så med saker man inte kan göra just då...... ;).

Dags att lyssna några varv till på Kents senaste låt: Vi är inte längre där. Megastort gilla på den!!

Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!