header

header

15 maj 2016

En fantastisk helg till ända.

Så var man hemma igen efter en fantastisk helg! Det var länge sen jag skrattade så gott och slappnade av så mycket som jag gjorde i helgen. Men det är ju så det blir när man tillbringar dagar tillsammans med de bästa vännerna.

Det är så skönt att spendera tid tillsammans med människor som helt är med på att ta dagen som den kommer. Som finner sig i att göra det som andan faller på. Som också behöver ett andrum i vardagen. Som alltid har nära till skratt och som man kan vara sig själv till hundra procent med. Känner mig väldigt lyckligt lottad som har precis sådana vänner. Stort tack bästaste ni för att ni ville spendera ännu en helg i stugan med mig ❤︎.

Ryggen var aningens bättre så i morse blev det en promenad ner till en sjö innan dom andra vaknade. Sen körde jag och en av vännerna ett löppass på favoritrundan och även om benen inte var superpigga så blev det ett skönt pass i solen.

När vi alla tränat färdigt var det inte mer att göra än att packa ihop och bege sig hemöver. Men innan vi satte oss i bilarna och lämnade stugan tog vi en fika ute i solen bland tallbarr och myror. Lite vemodigt att lämna platsen jag trivs som allra bäst men jag har en känsla av att jag kommer tillbaka inom en ganska snar framtid :).



 Dom här hornen har jag haft mycket roligt med i helgen. 
Får man en fotoidé måste man ju så klart förverkliga den :)





Och när man möttes av goa kramar kändes det inte helt fel att komma hem. Kan nog säga att det var det perfekta slutet på en fantastisk helg!

Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!