header

header

23 mars 2016

Väskan med stort (L) V

För en dryg månad sen fyllde jag ju år och för ni som har följt mig här inne kanske minns att jag hade sparat för att unna mig en viss väska..... Ni kanske också minns att jag, när det väl gällde, snålade ur och i stället köpte något annat som jag förvisso också önskat mig.

Nu visade det sig att när min födelsedag kom så fick jag ett stort brunt paket med fint tryck på utsidan. M hade minsann snappat upp att hans väsktokiga fru önskade sig den där väskan och visst var det så att han hade införskaffat den :).

Det har tagit en dryg månad för mig att inse att jag faktiskt har drömväskan i min ägo. Jag har inte luftat den ute ännu, bara känt och klämt på den här inne, men det kommer. Jag är lite svårstartad när det gäller sådana här saker. När det är något jag verkligen har velat ha så måste jag få smälta att jag verkligen fått det innan jag kan börja använda saken i fråga. Knasigt jag vet :). Men i vår kommer min fina, fina väska att få dingla där på min arm. Kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är över denna drömväska ❤︎.






Nu väntar lediga dagar med påskfirande. Det ska bli så obeskrivligt skönt att få ett avbrott från vardagen och ha oplanerade dagar. Vardagen som ständigt går i 120 börjar ta ut sin rätt så dessa dagar kommer sitta fint!

Hoppas ni har en bra onsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!