header

header

11 mars 2016

Tog mig äntligen dit.

Alltså vilken fantastisk fredag det har varit. Vädret - ja vad ska man säga?? Makalöst. Magiskt. Ljuvligt. Vårvinter när den är som bäst helt enkelt :).

Som ni säkert vet vid det här laget är jag ledig på fredagar och i dag var inget undantag. Självfallet skulle jag ju ut och träna efter att jag lämnat av Emma vid skolan. Dagens stora fråga var om jag skulle harva runt i de vanliga spåren eller om jag rent av skulle orka ta mig till andra spår. Jag tog mig i kragen och det blev faktiskt det senare alternativet.

Vi har ju ett skidparadis som inte ligger mer än 20 minuter hemifrån. Vet inte varför jag inte åker dit för det är verkligen superfint. Men det är klart, har man bara 5 minuter till bra spår så är man ju så pass bekväm att man väljer det. Men i dag som sagt tog jag mig äntligen till skidparadiset Gyllbergen.

Och det var verkligen superfint där uppe. Kanske inte optimala spår överallt men glädjen jag kände över att åka runt i den där fantastiska terrängen övervägde detta många gånger om. Det var länge sen jag åkte så länge och det kändes som jag bara varit ute en kort sväng. En magiskt fin skidtur fick jag mig onekligen i dag.






Dagen har fortsatt i samma anda. Unnade mig att slappa rejält under dagen. Dunjacka och täckbyxor på och sen satt jag en bra stund och lapade sol på farstukvisten. Vet inte hur många timmar jag varit ute i dag men bra många har det blivit. Och så har ju mannen i huset äntligen kommit hem. Tror aldrig att jag varit så glad över att han kommit hem tidigare.

Nu ska här njutas av helgen som väntar.

Önskar er en bra fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!