header

header

19 mars 2016

Spontantripp & genrep.

Det är inte ofta det händer men emellanåt slår vi till och gör en spontanresa. Det var precis vad vi gjorde i går eftermiddag och styrde kosan mot huvudstaden.

Vi har turen att ha en fin vän som fixat biljetter till genrepet av Let´s dance så tillsammans med honom och många andra fick vi se årets duktiga deltagare ute på dansgolvet. Blir så otroligt imponerad över hur duktiga de var. Så roligt det skulle vara att kunna dansa så där - varför har man inte testat på det där med dans egentligen?? Sen var det väldigt roligt och intressant att se allt arbete som ligger bakom när man gör ett sådant här program.

När genrepet var färdigt blev det middag och sen att se själva programmet på hotellrummet. Där kunde vi konstatera att en del faktiskt dansat bättre på genrepet än när det verkligen gällde. Inte så konstigt då det med all säkerhet är en hel del nerver med i direktsändningen.

Lill-kameran fick följa med så nedan blir det en bildbomb från genrepet av Let´s dance.










I morse tog vi långfrukost på hotellet och när affärerna öppnade gick vi en sväng på stan. Det blev inga inköp för min del - kände ingen ro att shoppa utan sparar mig tills vi ska till London senare i vår! Ett besök på Naturhistoriska hann vi också med innan vi for hemöver. Måste väl erkänna att jag inte tycker det är speciellt roligt där men Emma ville gå och titta och då fick det bli ett besök.

Makalöst fina trapphus på hotellet.


Nu är vi som sagt hemma och det var mysigt att gosa med hårbollen när vi kom hem. Tror han hade saknat oss åtminstone lite - han verkade i alla fall glad och gossjuk.

Önskar er en fortsatt fin helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!