header

header

17 mars 2016

Nu är den färdig!

Började ju med en tröja för några veckor sen och i dag tog jag mig äntligen i kragen och fotograferade den. Den har legat färdig ett tag men när jag har kommit på att jag skulle fota den har det varit alldeles för sent om kvällarna och dåligt ljus.

Tror nog att det är en av de mest snabbstickade tröjor jag gjort hittills. Det tog mig mindre än 3 veckor från det jag lade upp första maskan till det jag fäste sista tråden. Och då har jag inte haft supermycket tid att sticka utan mest suttit framför tv:n om kvällarna. Den var även riktigt rolig att sticka: lätt mönster och ganska grova stickor :).

Så i dag kan jag äntligen visa min första Riddari-tröja. Tror den kommer bli bra nu i vår innan det blir riktigt varmt ute. Är inte helt hundra nöjd med färgerna - hade valt annorlunda om jag gjort den i dag. Men det var dessa färger som fanns att beställa när jag skulle slå till. Kan mycket väl tänka mig att göra någon mer framöver men då får det bli en med de färger jag tänkt från början :).



Tröjan är fortfarande lite "bubblig" då jag inte orkat blötlägga eller pressa på den 
- det tar jag en annan dag 

 Annars har det inte blivit så mycket mer än jobb och träning för min del i dag. Känner att jag vill försöka maxa ur det sista av vintern innan den försvinner. Men i dag får jag nog lov att erkänna att det inte var superroligt att åka skidor. Flera dagar med massa plusgrader och nu är det blött och går tungt i spåret.

Det som var roligt däremot var att Emma och övriga tvåor hade friluftsdag och också var och åkte skidor. Så jag fick sällskap i något varv och fick även besvara massa frågor under mitt pass. Riktigt roligt att se alla barn som kämpade på i det inte fullt optimala föret.

Dags att försöka ta tag i massa saker här hemma!

Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!