header

header

21 mars 2016

I dag hände det!

Måndag och en fullspäckad sådan. Mycket på jobbet. Ett besök hos tandläkaren - hade visst skött mina gaddar ypperligt trots att jag inte varit där på över två!! år. Och så det där med tvätten - den tar ju liksom aldrig slut. Men det var bara att bita ihop och ta tag i den. Ett stryrkepass här på kvällen - ska bli spännande att se hur ryggen och nacken reagerar på detta.

Sen fortsatte vi ju så klart träningen med sele och koppel. Och tänk i dag hände det! Efter viss tvekan tog han steget. Kikade försiktigt ut över kanten på trädäcket och hoppade ut!! En väldigt lycklig liten kanin fick vi se som glatt började äta gräs så det stod härliga till. Därefter hoppade han runt, runt i trädgården och såg väldigt nöjd ut. Han fick vara ute och hoppa så länge han ville och till slut hittade han tillbaka in på altanen och tryggheten i buren.

Blev själv så i extas att jag helt glömde bort "riktiga" kameran men mobilen var i alla fall med :)

Kunde ju så klart inte hålla mig utan det blev en sväng ut för honom även i kväll. Och lika glad var han och sprang så det stod härliga till. Blir så glad att se att han äntligen törs och att han verkar tycka det är roligt. Det var som junior här hemma sa: Äntligen kan man göra något roligt med honom mamma! Kan förstå att hon väntat på detta - i princip ända sen vi skaffade honom. Men vissa saker måste få ta tid och vår lilla hårboll har inte varit redo förrän nu.

I morgon tisdag och en dag då det ska fixas en massa inför påsken som väntar.

Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!