header

header

20 februari 2016

Mellolördag & vinter igen.

Tredje deltävlingen i årets Mello väntar i kväll och så klart sitter vi bänkade klockan åtta. Hoppas på att få höra någon riktigt bra låt. Förra veckan måste jag säga att jag tycker att det var helt rätt låtar som gick till final. Återstår att se om utlåtandet är det samma senare i kväll.

Började denna lördag med ett skidpass. Hade börjat städa men så kom M ner och tog över städningen och sade åt mig att ge mig ut och träna. Var inte sen att nappa på det erbjudandet kan jag lova. Avverkade några mil och när jag sen kom hem var det nästan färdigstädat - halleluja så skönt!

Sen har jag faktiskt tagit tag i och gjort färdigt saker som bara blivit liggandes. Fattar inte, det är ju inte så jobbigt bara man väl sätter igång men det är just det där - att ta sig i kragen och sätta igång. Nu känns det i alla fall skönt att dessa saker är ur världen och att man kan koppla av med gott samvete.

Och så har det ju blivit vinter igen. Stora flingor har fallit här i dag och nu är det vitt och fint ute igen. Hoppas, hoppas, hoppas nu att detta kan få stanna kvar så man får en riktig vinterkänsla. Och så att sportlovet som väntar blir som det ska vara.

Det har blivit ganska många fina dagar hittills i vinter :).

Ha en bra lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!