header

header

21 februari 2016

Kan det vara så att vintern peakade?

I bland får man nypa sig i armen för att visa sig själv att man inte drömmer. Att det man ser verkligen är på riktigt. Ungefär så var det för mig i morse när jag drog ut på det som mycket väl kan ha varit vinterns finaste skidpass.

Vet att jag ofta säger att det är magiskt ute i skogen men i dag var det verkligen det. Solen som sakta var på väg upp och lös mellan träden. Som gjorde att det gnistrade i snön som föll i går. Träden som var snötyngda och spårbädden som var nypistad. När man hade surf under skidorna och temperaturen var nära noll-strecket och det var så där behagligt. Ja då flödade endorfinerna och jag var lycklig ända ut i tåspetsarna. Kan det vara så att vintern peakade i dag? Ja, jag tror nästan det :).

(mobil-bild från turen i morse)

Vet inte om det var endorfinerna från skidpasset som gjorde att det här blivit en riktigt bra söndag. Men jag har känt mig piggare än på länge och det välkomnas stort kan jag lova. Har försökt att boosta immunförsvaret med diverse huskurer och så även i dag. Gjorde en "juice" som såg allt annat än god ut men som faktiskt smakade riktigt gott. För den som vill testa så hade jag i: spenat, grönkål, morot, äpple, apelsin och ingefära. Ner med allt i råsaftscentrifugen och sen var det klart. Får väl erkänna att jag var väldigt skeptisk när jag såg resultatet, men det smakade som sagt gott.

Takdropp - ett säkert tecken att våren är på väg.....

En ny vecka ligger i startgroparna och jag tror det kommer bli en bra sådan. Besök väntar och det ser
jag fram emot. Hoppas även på att snön ligger kvar så vi kan få till många, fina skidpass framöver. 

Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!