header

header

6 februari 2016

Hipp, hipp, HURRA.....

.... för i dag är det världens bästa mammas födelsedag! I dag fyller min mamma år och hon är som jag skrev världens bästa. Vi må ha varit som hund och katt när jag var yngre men hon har alltid ställt upp, för både mig och mina vänner, och alltid haft en kram på lager när man behövt det som bäst.

Har förstås tusen barndomsminnen men ett av de bästa är när man kom hem från skolan och det luktade av nybakade bullar i huset. Det fanns väl inget bättre än att få ett glas iskall mjölk och en varm kanelbulle. För att inte tala om all god saft och sylt hon gjort. Och hennes potatiskorv som fortfarande är bland det bästa jag vet.

Det är också mamma som fick mig att få upp ögonen för att handarbeta. Vill inte ens tänka på alla timmar hon lagt ner för att få mig att lära mig. För att inte tala på alla frustrerade utbrott hon fått stå ut med när det inte riktigt gick min väg.

Ja, du mamma, du har onekligen stått ut med en dotter med ett humör och en stubin så kort att den knappt existerade. Tror nog att om det skulle finnas ett VM i tålamodsprövande så skulle du vunnit guld flera gånger om. Tusen tack för att just du blev min mamma. Tycker så mycket om dig och jag hoppas att du haft en fin födelsedag <3.



Lördag och även denna dag började i skidspåret. Var uppe tidigt och belönades med att vara i princip själv första timmen och slapp även undan regnvädret, som kom lagom till när jag åkt färdigt. Det har blivit många dagar med skidåkning men vem vågar hoppa över en dag då man inte vet hur länge snön behagar stanna? Och sen är det ju så otroligt roligt!! Efter ett 2015 då det fr.o.m. våren fram till årsskiftet, har känts som pesten att träna, vill man ju köra på nu när det är kul igen.

Ett besök till köpcentret har vi också fått till. Junior växer och växer så efter garderobsrensningen för några helger sen behövde tröjlagret fyllas på. Vi hade turen att hitta några tröjor som hon blev nöjd med. Men jag måste säga att utbudet av barnkläder i butikerna just nu inte är mycket att jubla över. Men, men vi får väl hoppas att det blir bättre framöver.

I kväll väntar första deltävlingen i Mello som vi så klart ska se. Men jag tror nog att det ska bli några flera varv på min kofta som jag håller på att sticka först. Det är ju så roligt att jag (nästan) kunde sitta med den hela dagarna :).

Ha det bra!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Ett stort grattis till din mamma och vilken underbar kärlekshyllning från en stolt dotter. Jag blir varm av att läsa och känna kärleken genom varenda ord. Jag hoppas att din mamma har haft en fin dag.
    Underbar vinterbild Carina. Vintern är så otroligt vacker vilket du visar med dina bilder.

    Ha en fin Mellokväll och sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!