header

header

5 februari 2016

Fartfylld fredag.

Fredagar är ju som ni kanske vet min vilodag. Inte så att jag ligger och slappar hela dagen utan en dag då jag disponerar tiden fritt. En dag då jag "bara" har tiderna vid lämning och hämtning vid skolan att passa. Och detta är oerhört skönt - i vanliga fall. I dag såg det inte riktigt ut så. Det var betydligt mer som skulle klämmas in under den tid junior var i skolan och jag får väl erkänna att det blev lite småstressigt. Men det gick och det är huvudsaken :).

I morse var det en grym soluppgång och mitt i all bäddning av sängar och packande av gympapåsar så var jag tvungen ut med kameran. Det var så vackert där nere vid älven att det nästan gjorde ont i magen. Det är ju de här stunderna som förgyller livet och berikar det.






När junior var lämnad vid skolan for jag vidare till skidspåret. Hade planerat in ett långpass och det ändrar man inte på även om man inser att det skulle bli väldigt stressigt och ont om tid efter träningen. Hade även planerat att köra lugnt men när jag skulle åka ut på mitt sista varv så trodde en annan åkare att han skulle hänga på, men tji fick han. Kan säga att det gasades på rejält och den sista milen blev allt annat än lugn. Men jag fick åka ensam - precis som jag ville.

En väldigt fartfylld fredag blev det men nu planerar jag inte att göra något mer än att fixa något att äta och tända i brasan.

Hoppas ni har haft och har en bra fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!