header

header

10 februari 2016

Det var lite läskigt....

Som alltid kollade jag vädret i går (vet inte hur många gånger om dagen jag gör det nu för tiden) och insåg att den tid jag tänkte träna i dag, ja då skulle det spöregna. Typiskt! Beslöt mig därför för att klämma in ett träningspass innan jobbet i stället, om jag skulle orka upp dvs....

Jo då, kom allt upp och tog mig ut i morse. Var inte säker på att elljuset skulle vara på så jag slängde med pannlampan - och tur var väl det. Inget elljus och stupmörkt, lägg därtill att det var väldigt lättfört i spåret, så det gick undan utför backarna. Får väl erkänna att det var lite läskigt när man inte såg ordentligt vart man åkte men när det började ljusna var det inga problem. Så när jag kom till jobbet var jag färdigtränad för dagen och det kändes riktigt skönt.

Förutom träning och jobb har det mest fokuserats på att fixa en massa saker här hemma. Det tar verkligen aldrig slut, allt som ständigt ska ordnas med och fixas. Men det är ju bara att göra det annars blir det ju kaos av allt :).

Kan det inte bara ta och bli riktig vinter igen??

I morgon sista jobbdagen för veckan och sen hoppas jag att en planerad helgresa blir av. Är i skrikande behov av ett miljöombyte så jag håller tummarna för att det blir så.

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!