header

header

27 februari 2016

Att ha blivit ordentligt firad!

Ja men så kom då den där födelsedagen. Den där födelsedagen som jag nog måste erkänna att jag haft ganska stor ångest inför. Åtminstone förut. Innan jag pratade med en klok kvinna som sa att jag istället för att tänka negativt över att jag blir ett år äldre skulle vara tacksam över att jag får fira ytterligare en födelsedag. Mycket kloka ord som gjort att jag faktiskt lade alla negativa tankar åt sidan.

Jag hade ju turen att vara ledig den dag jag fyllde och vaknade 05.45 av ett: grattis på födelsedagen mamma. Bästa starten och bästa presenterna fick jag. Sen kunde jag inleda dagen med något jag tycker så mycket om - ett pass i skidspåret. Supersurf under skidorna och det var så himla roligt! Hemma igen var det lite småfix och sen fick jag besök av mamma och pappa ❤︎. Hämtade hem junior och sen blev det paketöppning och fika.

Sen hade jag inte tänkt göra något särskilt men mina fina vänner ringde på dörren med skönsång och en rejäl överraskning. Något jag inte räknat med och jag tror nog att jag aldrig blivit så paff/chockad hittills i livet. Aningens virrig blev jag och rörd över deras omtanke. Visst är det fantastiskt att ha så underbara vänner i sitt liv. Kvällen avslutades med att svärmor kom på besök och ännu mer fina presenter. En mycket bra födelsedag fick jag :).



Några av alla fina presenter: en liten björn från Emma, ett brunt paket med spännande innehåll & ett C i guld att ha runt min hals :)


 Många fina buketter står runt om i huset. 

I dag har det blivit en lugn dag här hemma. Ett skidpass i morse så klart men sen har jag hållit mig hemmavid. Småfix och en del slappande ute i det fina vädret. Man njuter onekligen dagar som denna.

I kväll väntar en ny deltävling av Mello. Spännande att se vad som bjuds.

Ha en fin lördagskväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!