header

header

31 januari 2016

Sista söndagen i januari.

Så är snart en hel månad av 2016 till ända. Det känns som januari började alldeles nyss och inte för 31 dagar sedan. Ofattbart att det redan gått så många dagar av det nya året.

En summering av januari i bilder. Många timmar ute har det blivit & det gillas!

I dag kom vintern äntligen tillbaka och det ligger åter ett tunt, vitt täcke på marken :). Började denna dag, som så många gånger förr, i skidspåret. Alldeles nypistat när jag kom upp i morse och ganska ensam var jag så ni må tro att jag nöjt.

Och när jag var färdigtränad och hade städat kaninburen for vi upp till spåret igen. Den här gången drog jag med mig junior och mannen ut. Mannen fick dock träna själv medan jag och Emma åkte en timme tillsammans. Härligt det där att göra sådana saker tillsammans. Kvalitetstid när den är som bäst :).


Nu tror jag minsann att det ska få bli några varv på stickningen. Det var länge sen det var så här roligt att sticka och se mönstret växa fram. Sen kan det nog bli ett eller två avsnitt av den där vampyr-serien  - har fastnat rejält får jag nog erkänna.....

Trevlig kväll!
Kram Carina.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nya kläderna sitter ju som en smäck :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst gör dom - tack för leveransen :). Synd bara att hon inte vill vara med på träningarna - tror hon skulle tycka det var kul bara hon kom iväg.

      Ha det bra! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!