header

header

23 januari 2016

Inte riktigt som vi tänkt.

När man blir väckt 05.30 av att junior var förkyld och täppt i näsan och när man inte kunde somna om därefter.... Då är det inte så konstigt att man är ute i skidspåret tidigt. Fick till ett bra pass då det äntligen inte var griskallt och då skidorna äntligen gled lätt. Sen lite styrka på det - så började även lördagen bra :).

Vi hade planerat lite uteaktiviteter i helgen men fick tyvärr stryka dem då Emma blivit riktigt förkyld (där fick jag för att jag sa i går att hon klarat sig länge....). Så vi har hållit oss inne och jag har väl mest roat mig med skidor på tv:n blandat med att tvätta och stryka (de senare kallar jag väl inte att roa sig precis).

En ganska slapp helgdag men det känns ok. Min energi tog slut efter lunch så jag har väl inte gjort något särskilt mer än slappat. Med tanke på den tidiga starten på dagen var det kanske inte så dumt. Tänkte också försöka undvika att bli sjuk - får väl se om jag lyckas eller ej.

Har väldigt många bilder som ligger och väntar på att redigeras......

Några planer för morgondagen har vi inte just nu. Fokus ligger på att få lilla fröken pigg och rask igen.

Ha en fortsatt fin lördag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Underbar bild Carina! Jag tycker så mycket om ditt bildspråk. Din röst i dina bilder. Du är så begåvad vännen. Jag hoppas att dottern kryar på sig och snart känner sig pigg igen. Ta hand om varandra och njut av en lugn och skön helg.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tusen, tusen tack Lotta!! Blir så oerhört glad över dina ord. Stort tack!!

      Hoppas att du/ni har haft och har en riktigt bra helg!
      Varm kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!