header

header

17 januari 2016

Härlig helgdag!

Började även denna dag på det mest fantastiska sätt: ett skidpass när vintersolen sakta började sin färd upp på himlen. Det finns verkligen inget bättre sätt att börja sin dag, ute i naturen på ett par skidor. I love it!! Ingen kamera med i dag - försökte fokusera mer på träningen men det var inte helt lätt måste jag erkänna.

Förutom att träna så har det inte blivit så himla mycket gjort. Alltid är det något att plocka med så det är väl det jag sysselsatt mig med. Junior hade kompisar här så henne har vi knappt sett röken av - precis som det ska vara när man är åtta och ledig från skolan. Vi hade tänkt åka skidor med henne även i dag men i bland måste man få leka i stället.

I går kom vi däremot iväg på ett pass och jösses vad hon gnetade på. Kan inte annat än imponeras av hennes beslutsamhet: hon hade bestämt sig för att åka x antal varv och sen åkte hon sina varv oavsett hur trött hon blev. Kunde även konstatera att hon inte ärvt mammans "talanger" när det gällde utförsåkningen - och det är jag inget annat än tacksam över :).




Dags att börja botanisera i bröllopsfotograferandets ädla konst. Vet jag hade sagt att det inte skulle bli några fler bröllop för min del, men jag har visst tackat ja till ett ändå.....

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!