header

header

15 januari 2016

Den är ganska så fantastisk.

I morse drog jag ut på en skidtur i kylan. Rejält påpälsad gick det fint även om det var kärvt i snön. Höll på att bli rejäla förfysningar av ett par tår men det gick bra som tur var. En riktigt fin skidtur blev det och jag tankade rejält med energi och livsglädje.

Och som alltid så funderar jag ju mycket när jag är ute och tränar. I dag slog det mig vilken fantastisk värld vi faktiskt lever i. Det är nog lätt att bli lite blind för allt det vackra då vi ständigt matas med nyheter om en massa elände dagarna i ända. Detta gör det nog ännu viktigare att faktiskt stanna upp och titta runt om oss. Att verkligen se våra omgivningar och vilken makalös natur som omger oss.

Naturen är en plats där jag alltid har känt mig trygg. Där jag har hämtat kraft och samlat mina tankar. För att inte tala om hur många tunga ryggsäckar jag kastat av mig där ute och hämtat glädje i stället. Naturen har fått mig att se klart i många frågor och även gett mig många svar. Man måste onekligen säga att vår omvärld, den är ganska så fantastisk bara vi tar oss tid att verkligen se den.

En kall men en otroligt fin fredag har det varit. Efter skidturen har jag mest hållit mig inomhus och eldat. Men jag var ju tvungen ut med kameran en kort stund. Är så sugen på att åka ut på massa fototurer. Det fanns det inte tid till för i dag så det fick bli en sväng ner till älven.







Nu blir det till att ladda för att följa med junior till stallet. Vi får väl se om dom kan rida eller om det blir teori.

Önskar er en riktigt fin fredagskväll!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Ett inlägg som går rakt in i hjärtat Carina. Ord och bilder som berör och din hyllning till naturen känns så självklar. Den kärleken lyser alltid starkt och klart här på din blogg och jag tycker att det är så fint. Ni hör ihop på något vis. Och vilken underbar start på dagen (ja, inte förfrysning men det var ju tur att det slutade väl). Hoppas att du tar med dig den sköna känslan in i helgen och får en riktigt fin helg.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!