header

header

30 november 2015

Glöggmys.

När pappan i huset är borta, ja då passar vi på att bjuda in några vänner på glöggmys en helt vanlig måndag i november. Vi är ju några kompisar som brukar försöka träffas en gång i månaden hos varandra och äta middag. Något jag tycker är helt suveränt då man inte hinner ses så ofta. Då är det helt perfekt att ha dessa träffar att se fram emot.

Men i dag blir det inte middag utan glögg och lite julinspirerad fika, bara för att ses helt enkelt :).




Annars är det en vecka då jag sköter markservicen själv här hemma då pappan har farit till Asien. Har bestämt mig för att inte pressa mig att hinna med en massa saker, utan göra det som behövs och inget mer.

Dags att fixa lite mat till kvällen och sen invänta fina vänner :).

Hoppas ni fått en bra start på veckan.

29 november 2015

F Ö R S T A A D V E N T.

Söndag och första advent och därmed dags att tända första ljuset. En mysig tid fram till jul ligger nu framför oss och jag ser fram emot många mysiga dagar och kvällar. Lite kyla och snö och allt kommer bli perfekt.

Hann inte få fram riktiga kameran så det får bli en mobilbild.

Har inte gjort något särskilt i dag, mest plock och fix här hemma. Och så skidor från Kuusamo så klart. Älskar att världscupen dragit i gång igen. Pappan i familjen drog till Asien i dag så i eftermiddags var jag och Emma på bio med fina vänner. LasseMajas detektivbyrå var det som löste ett nytt fall och att filmen var underhållande tyckte både vuxna och barn. Mysigt att gå på bio, borde definitivt göra det oftare.

Dags att göra eld i kaminen och sen ladda för en ny vecka. Helgerna går allt för fort men så länge man har roligt spelar det ingen roll :).

Ha det bäst!
Kram Carina.

28 november 2015

Det är inte ofta det händer...

Det där med att gå ut och roa sig var något, i alla fall jag, ägnade mig mer åt när jag var yngre. Numera orkar jag helt enkelt inte utan väljer hellre att gå och lägga mig och vakna utvilad. Pensionärsvarning - jag vet :).

Men i kväll är det meningen att vi ska ut på galej, jag och M. En vän fyller år och det ska så klart firas. Barnvakt är fixad och nu återstår väl bara att försöka svida om för undertecknad. Kommer knappt ihåg hur man sminkar sig och fixar men det får bli som det blir. Att jag inte hunnit vila under dagen som jag tänkt är en annan femma. Får väl se om jag orkar härda ut till tolvslaget......

Kör helsvart (som så ofta) - en färg jag trivs i.


Nu hög tid att hoppa i duschen!

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

27 november 2015

Adventsfix & biler jag glömt visa

Oj vad den här fredagen gick i rasande fart. Kan i och för sig bero på att det varit full rulle sen jag slog upp ögonen i morse ;). Vaknade så pass tidigt att jag insåg att jag skulle hinna städa huset innan jag lämnade Emma - så det var bara att sätta igång. Och minsann hann jag inte färdigt med god marginal innan det var dags för skolan.

När jag skjutsat Emma drog jag ut i skogen på ett löppass. Uppe vid stadion fanns det en konstsnöslinga på ca 1,2 km fram och tillbaka men nja.... Sugen på att ligga där och snurra tillsammans med andra - nej inte direkt. Kände att jag fick ut mer av min träning genom att springa på i skogen i stället. Skidpremiären får vänta tills det finns mera snö och man slipper trängas.

Men sen efter träningen, ja då drog jag igång och fick fram stjärnor, stakar och lite annat smått och gott. Så nu är det i princip bara julgranen som ska upp sen är det pyntat och färdigt för jul. Jag är ju inte så mycket för att dra fram massa pynt utan tycker det räcker med ljus och blommor/grönt för att få fram stämningen (sen får jag väl lov att erkänna att jag tycker det är hemskt drygt att ta bort allt när  julen är slut så därför spar jag på det jag plockar fram). Men nu är det så där mysigt när det lyser i alla fönster - det är något visst med att adventsfixa.

Kom ju på att jag glömt visa bilder på en liten herre som jag fotade här i höstas. Har frågat om lov och fick visa några bilder på detta charmtroll så det måste jag ju göra så klart.



Nu dags att köra junior till stallet - ridlektioner på fredagar - ingen rast och ingen ro.

Ha det gött!
Kram Carina.

25 november 2015

Dags för förändring!

Det har varit tungt ett tag nu. Tungt med det mesta. Men nu har jag bestämt mig - nu får det vara nog! Det är hög tid för en förändring och den förändringen börjar här och nu.


Eller egentligen började den redan när jag satt i frisörstolen i dag. Har länge velat med om jag skulle våga klippa av mig håret eller inte (har gjort det förr och ångrat mig något grymt). Velade även i dag in i det sista men när jag väl satt där i stolen bestämde jag mig bara. Jag lät frisören kapa ungefär 15 cm av mitt hår och det mina vänner är stort för att vara mig. Har inte ångrat mig ännu men vi får väl se hur det känns om en si så där tre dagar - det är då ångesten brukar slå till ;).

Så med kortare hår hoppas jag även att det ska kännas bättre med allt annat. Träningen är en sådan sak som varit tung en längre tid. Har inte haft lust att träna och har därför slarvat men nu börjar ryggen säga ifrån rejält, så fr.o.m. i morgon är det bra träning som gäller igen. Inga ursäkter och negativa tankar. Nej, träningen får min kropp och själ att må bra så nu ska det bli ordning igen.

Hoppas ni har en bra kväll!
Kram Carina.

24 november 2015

Tisdag och halvvantar.

Det blev ju tyvärr ingen repris på gårdagens härliga väder. Nej, tyvärr hade temperaturen krupit upp till plussidan och det föll regn från himlen. Ja, ja, inget att göra något åt men det hade ju varit trevligt med minusgrader och sol ännu en dag :).

Tisdag och trots försovningen i morse blev det en bra dag på jobbet. En kollega hade nämligen med sin superduper gosiga hund så ni kan ju bara gissa vad jag gjort i dag ;). Det finns ju inget mysigare än en snäll, lydig och go hund - så i dag var det en kanondag på jobbet.

Ytterligare några julklappar bockades av listan i dag och sen tog jag mig i kragen och städade två av våra bokskåp. Inte så ofta det görs men ack så skönt när det väl är gjort. En krans till dörren tillverkades också här i kväll. Plockade ju med mig både lingon- och blåbärsris från skogen i går så det var bara att köra på.

Ja, jag var ju i skogen i går och passade då på att ta några bilder på mina halvvantar som jag stickat färdigt. Vantarna heter Kerstin och mönstret finns i boken Vantar för alla årstider. Dessa stickade jag i ullgarn men har redan börjat på ett par till som jag stickar i alpacka - mjukt och skönt.

 Halvvantar "Kerstin", stickade i 2-trådigt ullgarn.




Nu är det hög tid att försöka göra en brasa i kaminen och umgås lite med kaninen. Usch, har inte hunnit med honom i dag så samvetet över det är dåligt kan jag lova.

Ha en fin kväll!

23 november 2015

Vardagslyx.

Ännu en dag med en sol som strålade och gjorde mig så där glad som man kan bli av fint väder. Hade lite tid över innan junior skulle hämtas från skolan, så jag drog på mig långkallingarna och drog till skogs.

Det är verkligen så där ofattbart vackert där ute just nu. När frosten ligger som ett tunt täcke på marken och solen silar genom träden. Det är nästan som att kliva in i en sagovärld och jag kan inte se mig mätt när jag är där ute. Älskar stillheten. Känslan av att vara helt ensam. Att kunna höra tystnaden. Att känna lugnet komma och inspirationen flöda. Ja, att vara i skogen är en vardagslyx som jag unnar mig så fort jag kan :).

Hade så klart med mig kameran, så i dag får ni följa med på min härliga stund i den frostnupna skogen.









När jag kom hem så behöll jag långkallingarna på och drog upp julmusiken på högsta volym och började baka lussekatter. Är det något jag gillar så är det lussekatter. Och sällan doftar det väl jul som när man har bakat just dessa. Självklart blev det provsmakning efter maten i kväll. Mumma, så gott det var!

Hoppas ni fått en bra start på veckan!
Kram Carina.

22 november 2015

Den orkade sig upp i dag med.

Vilka fantastiskt fina dagar vi bjuds på dag efter annan. Och visst är det härligt när natten är stjärnklar och dagen gnistrar av frost. Och när solen sakta stiger över hustaken och intar sin plats på himlavalvet - då är dagen ganska fin.

Solen orkade sig upp i dag med.

En söndag har passerat och det blev - glädjen över solen till trots - en ganska energilös dag. Ingen förkylning bröt ut under natten men ändå har energin saknats. Tog mig ut på ett löppass i morse och det var riktigt härligt att åter känna kylan nypa i kinderna och framför allt att vara i skogen.

En ny vecka väntar och då hoppas jag att solen stannar kvar och att energidepåerna fylls på. 

Ha det bra!
Kram Carina.

21 november 2015

Frost.

Minusgrader hela dagen lång och frost på rutorna. Då är det lätt hänt att macrot kommer fram och det blir en kort sväng med kameran. Tyvärr lyser snön med sin frånvaro men frosten är allt bra vacker. Jag hoppas på att den är kvar i morgon också då en fotoidé dök upp här i kväll (nu är det aningens för mörkt för att fota ute - typiskt).



Lördagen har bestått av lite småfix här hemma och en hel del tid framför tv:n. Var ju så klart tvungen att se på den svenska premiären i längdskidor trots att det var finväder ute. Blev något grymt sugen på att åka skidor när vinterbilderna rullade där på tv:n. Blev nästan sugen på att åka till Bruksvallarna igen men bara nästan.

Och så har det ju gosats med liten kanin förstås. Det finns verkligen inget bättre än att få borra in näsan i Tuffens päls och mysa med honom. Och att se hur han njuter när vi klappar och kliar - då blir man varm i hjärtat. Lilla pälsboll - du ger oss så otroligt mycket.

Vad morgondagen bjuder på vet jag inte ännu. Men jag är bra sugen på att pyssla lite här hemma så det kanske blir en tur till skogen för att hämta lite material. Träna hoppas jag också på att kunna göra. Känner mig dock lite skum, som om jag är på väg att bli sjuk. Körde mig rejält trött på spinningcykeln här hemma nu i kväll, så antingen bryter det ut eller så går det över. Får bli morgondagens överraskning :).

Nu ska vi försöka hålla oss vakna för att se Så mycket bättre.

Trevlig lördagskväll!

20 november 2015

Vad jag önskar mig.

Egentligen önskar jag mig inget mer än att få fira julen tillsammans med dom jag älskar i lugn och ro. Med en massa snö, julmusik, godis, Kalle & hans vänner och julstämning i överflöd. Detta räcker gott och väl men om jag fick önska mig en och annan klapp som väntade under granen, så fick dom gärna innehålla följande:



Ja det är väl det jag skulle vilja att tomten kommer med men det är inte så noga. En del saker är onödigt dyra men önska sig kan man ju alltid :). 

I dag är det fredag och ledigt för mig. Träning står på schemat men sen är det öppet för att göra det jag känner för. Julhandla lite kanske......

Ha en fin fredag!

19 november 2015

Första snön & något av ett trauma.

Ja men då kom dom då äntligen dom där första efterlängtade flingorna. Inte ens en centimeter på marken men ändå så mycket ljusare ute :). Nu hoppas vi på att kung Bore vill göra sitt intåg och ge oss mer av kyla och den vita varan.




Torsdagen har inte bara innehållit glädje över snön tyvärr. Nej, i går så märkte jag att hårbollen inte var sig själv (efter att han blivit livrädd och hoppat ner med väldig fart från taket i sin bur, maxhöjd ca 30 cm) och mest satt stilla och åt/sov och höll sig för sig själv. Trodde mest att han var sur på mig då jag lyft lite på honom under dagen (vilket han INTE gillar och brukar bli ganska sur efter). Men i morse när jag kom ut och fick se honom hoppa i hagen då förstod jag att allt inte stod rätt till.

När han hoppade så stödde han inte på den ena tassen utan hoppade mest på tre ben. Herregud så rädd jag blev. Trodde att han hade brutit benet och jag vet ju tyvärr utfallet av vad som kan hända om en kanin bryter benet..... Lyckades i alla fall få tag i en tid hos veterinären i morse så dit fick vi göra ett första besök.

Stackars lille Tuff. För det första vara han rädd när han åkte bil och det blev inte bättre av att vi kom till någon som skulle lyfta och undersöka honom. Han skötte sig dock exemplariskt (kan ha berott på chocken) och det verkar inte som något är brutet. Tack gode gud säger jag bara! Så nu ska vi hålla koll på honom så han inte blir sämre och så ska han få antibiotika och smärtstillande i några dagar. Sen håller vi tummarna för att vi ska få tillbaka vår glada, lilla gosekanin igen.

Nu ska jag försöka släppa dagens trauma och coola ner lite. Helt otroligt vad man märker hur mycket man tycker om den lilla kaninen och vill att allt ska vara bra med honom.

Ha en fortsatt bra torsdag!

18 november 2015

Fick nästan lite julfeeling.

En onsdag som har känts som en torsdag. Fatta besvikelsen när man inser att man ligger en dag före och att det inte är helg riktigt än. Men det är som det är och bara att bita ihop och gneta på en dag till.

I dag hade Emma med sig en kompis hem efter skolan och jag fick plötsligt massa tid att göra saker här hemma. Kände för att baka och eftersom jag hade köpt ingredienser till en mjuk pepparkaka blev det en sån jag slängde ihop.

Och när jag stod där och blandade ingredienserna och kände doften av pepparkakskryddorna stiga mot mig - ja då fick jag nästan lite julfeeling. Var frestad att sätta på julmusik också men där hann jag hejda mig. Visst står det inte på förrän det är jul men jag tror nog jag vill vänta lite till med julmusiken - i alla fall tills nästa helg :).

Vinter och snö - ja tack!

Nu blir det till att mysa lite framför tv:n och brasan innan den här dagen är slut.

Ha det gött!

17 november 2015

Än finns det hopp....

Ja då var det tisdag och halva arbetsveckan är avklarad. Riktigt skönt med tanke på att den här dagen inte går in på listan som den bästa arbetsdagen i mitt liv. Men så är det. Ibland krånglar det och ibland flyter allt på. Tog mig igenom allt och fick ordning på det mesta och det är ju huvudsaken.

Annars är det paniken över alla julklappar som tar en stor del av min tankeverksamhet just nu. Har absolut INGEN aning om vad jag ska hitta på i år. Men som med det mesta: det löser sig!

I dag tittade solen fram en kort stund och jag satt inne och stickade på lunchen när jag upptäckte detta. Skulle jag då fortsätta sitta inne? Svar nej. Har haft en bild i huvudet som jag har velat ta så naturligtvis var jag ju tvungen att dra med mig kameran, stativet och fjärrkontrollen och rusa ut i solskenet (det gäller ju att passa på de få stunder solen visar sig).

Så i dag tror jag grannarna fick sig ett gott skratt om dom kollade ut på åkern här i byn. För det kan inte annat än ha sett ganska roligt ut när en figur sprang fram och tillbaka till kameran och hoppade och snurrade framför den emellanåt. Men det bjuder jag på. Har man idéer så måste man ju förverkliga dem ;).

Fixa skärpa, hoppa & trycka av i rätt ögonblick - inte helt lätt :)

Favvo-skorna börjar bli slitna. 

Bildbevis att himlen faktiskt var lite blå i dag.

Nu börjar det dra ihop sig för dagens stora plåga - laga mat.

Ha det bra!

15 november 2015

Söndag morgon.

Vissa dagar börjar inte som man tänkt sig. Ibland kan det t.ex. vara så att man sover betydligt längre än vad man planerat.... Det är väl i och för sig ingen större katastrof att sova till halv åtta (vilket är länge för att vara mig), utan jag får väl se det som att det var vad jag behövde.

Men grejen är den att när det inte börjat som man tänkt sig så brukar fortsättningen inte heller bli särskilt bra. Tyvärr stämde detta in för mig denna morgon och vi får väl se om jag lyckas vända på trenden eller om hela dagen kommer fortsätta vara sk*t (ursäkta ordvalet).

Hann i alla fall ut med kameran en sväng i morse och hann fånga solen när den gnistrade så där vackert i frosten.








Hoppas er söndag blir bra.

14 november 2015

Vart är vi på väg?

När man kollade nyheterna i morse och fick se rubriker om attentatet i Paris - ja då kunde man verkligen ställa sig frågan vart världen är på väg egentligen? Jag kan för mitt liv inte begripa vad man tror sig kunna uppbringa genom att låta oskyldiga människor få sätta livet till. Blir så himla arg och rent ut sagt förbannad över all ondska som sprider sig i världen. Ska man inte få känna sig trygg någonstans längre?? När något så ofattbart händer finns inga ord och mina tankar går till offren och deras anhöriga.

Tycker att den här bilden på något sätt symboliserar det som händer i världen.

Ja, det blev en minst sagt omtumlande start på denna lördag som annars har gått i städningens och skidornas tecken. Började med kaninburen i morse och gjorde veckostädningen där. Och den lille hårbollen for runt fötterna på mig och gjorde sitt bästa för att "hjälpa till". Glad blev han i alla fall över allt nytt hö och lördagsgodiset som han fick.

Sen fortsatte vi att städa inne. Hela huset fick sig en omgång och det bästa som finns är när man är klar och känner doften av grönsåpa och nystädat. Älskar´t! Sen måste jag erkänna att det blev x antal timmar framför tv:n. Kunde liksom inte hålla mig när SVT visade längdpremiären från norska Beitostölen. Och lusten att åka skidor drog in som en stormvind, så nu kan jag inte vänta förrän den vita varan faller och man kan få ta fram dom riktiga laggen igen.

Lyckades sent om sider ta mig ur tv-soffan och köra ett bra pass i skogen. Riktigt jobbigt var det och det var nästan så jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet när jag kom på toppen av backarna. Men skönt var det - efteråt :).

Nu blir det en lugn kväll här hemma. Vi är alla lite slitna eftersom sömnen på nätterna är under all kritik. Så om jag lyckas hålla mig vaken och se Så mycket bättre i kväll är det nästan dags att göra kors i taket.

Ha en fortsatt fin lördag!
Kram Carina.

13 november 2015

I dag slog det mig....

.... att det inte är jättelångt kvar till jul! Nej, inte mer än 1 1/2 månad närmare bestämt. Och jag som inte ens börjat fundera på julklappar ännu. Vet inte vad som hänt men kan ju konstatera att huvudet inte varit med överhuvudtaget. I vanliga fall brukar jag ha börjat själva inköpen och vara klar i slutet av november. Får väl se hur det går med det i år....

Tror nog jag får börja fila på vad som ska ligga där under granen den 24:e december, i helgen. Och sen var det ju det där med julkorten också. Dessa är det verkligen hög tid att försöka få till om de ska hinna fram lagom till jul. Ja som ni kanske märker har jag en liten julkris för tillfället ;). Bör nog skriva ner en lista med det som ska göras inför advent och jul så kanske paniken stillar sig lite.

Det står inte på förrän det är jul igen.....

Annars har det varit en ovanligt slö fredag för mig (om man räknar bort morgonens löppass i skogen förstås). Jag hade planer på att städa men nej, i dag kände jag efter vad jag behövde och det var att ta det lugnt och så fick det bli. Har hunnit med att sticka lite och även besökt köpcentret och handlat i lugn och ro.

Vad helgen har att bjuda på är inte bestämt ännu. Men jag tror det lutar åt städning, träning, göra listor och skidpremiär i norska Beitostölen. Jajamän, nu drar skidcirkusen igång igen.

Ha en fin fredag!

12 november 2015

Att bara göra det.

Fortfarande lite smådeppigt från min sida men jag försöker göra det bästa av situationen. Försöker ta tag i saker och göra det fastän jag inte vill. Och tänk - det känns faktiskt lite bättre efteråt än om jag hade struntat i det. Alltid något :).

Som i går t.ex. Hade ingen som helst lust att träna men jag tömde huvudet på negativa tankar. Svidade om till träningskläder. Borrade ner huvudet och gav mig ut och stakade på rullisarna i halkan. Och tänk - det kändes så himla mycket bättre. Solen och träningen gav mig energi om än för en kort stund. I bland är det så mycket bättre att strunta i alla tankar och funderingar och bara göra det.

Så i dag tog jag mig i kragen när jag kom hem på lunchen. Tog med mig kameran ut och tog några bilder. Inga som helst märkvärdiga men det var just det där - att bara göra det som man egentligen tycker så mycket om.

Frost på marken - gillar stämningen den bidrar till. 

 Vår lilla favorit - gillar att gosa & det gillas av matte :)

 Tända i kaminen - älskar´t!

 Stickar halvvantar "Kerstin" - skön avkoppling.

Och minsann tittade solen fram en kort stund.

Energinivån är tyvärr inte särskilt hög men jag tror att med träning och att göra saker jag tycker om så ska det nog gå att ordna till. Och sen har jag funderingar på att köpa någon form av D-vitamin. Tror jag behöver fylla på det förrådet så det blir morgondagens to do.

Nu ska här köras ett pass styrka. Inte vad jag egentligen hade valt men i bland finns inte tiden för att ge sig ut i skogen och då får man göra det bästa av det som går.

Hoppas ni har en bra torsdag!
Kram Carina.

10 november 2015

Hur får man tillbaka energin?

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men min lust att göra saker är puts väck. Allt som jag i vanliga fall tycker är roligt känns bara drygt och betungande just nu. Träna är inte roligt längre utan rent av dötrist. Samma sak när det gäller att pyssla och fixa här hemma. Att jobba - pesten. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig under en filt och inte göra ett sk*t (nu funkar det ju inte så utan det är bara att bita i allt det sura och göra det i alla fall).

Jag fattar inte vad det är. Kroppen känns som tömd på energi, känns tung och jag orkar inget. Är konstant trött och känner mig håglös. Lite smådeppig rent av. Känner inte alls igen mig själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vänta och hoppas på att det känns bättre i morgon kanske??

En kväll då livet kändes betydligt lättare.

I morgon är en ny dag och då hoppas jag vakna upp lite lättre till sinnet.

Ha det fint!

9 november 2015

Saknar dom.

Att inte ha sina föräldrar i närheten är inte alltid lätt. Att inte kunna ha den där vardagliga kontakten. Att inte kunna bara titta in en sväng för att man känner för det. Eller bara hitta på något spontant tillsammans. Vissa dagar är detta mer påtagligt än andra och i dag är det en sån där dag.

Det spelar ingen roll att jag inte är liten längre - jag saknar mamma och pappa. Så är det bara!

Ny vecka och rivstart direkt. När ska det lugna ner sig?? Jag bara undrar. Allt går verkligen i 120 för tillfället och jag hinner inte med. Men så ser det antagligen ut för dom flesta och jag är rätt säker på att fler än jag ställer sig denna fråga. Men som så många gånger förr är det bara att gilla läget och hoppas på att det lugnar ner sig snart.


Hoppas ni haft en bra måndag!

8 november 2015

Verkligeheten kom ikapp.

Det har varit tyst här inne några dagar igen. Och man kan väl säga som så att efter semestern kom verkligheten ikapp och det med råge. Högar på skrivbordet som hade vuxit när jag varit borta vilket resulterade i jobb torsdag, fredag och lördag. Tvätt som skulle tvättas. Löv som skulle krattas. Fotouppdrag som skulle redigeras. En diskmaskin som gått söner. En kaninbur som skulle städas och en massa annat som också skulle fixas.

Det var inte roligt att komma tillbaka till verkligheten den här gången.Tack och lov för att mamma och pappa kom på besök och hjälpte till när M fick lov att åka bort när vi precis kommit hem. Stort tack för all hjälp - ni är verkligen guld värda <3.

Så därför har det varit tyst i några dagar här inne. Har inte ens hunnit att sätta mig med datorn - så då förstår ni att varken tid eller ork räckt till :).

Och förutom att det varit stressigt så går det runt i huvudet vad jag ska göra med mitt liv. Känner att jag behöver någon förändring men exakt vad har jag inte kommit fram till ännu. Får väl fundera några varv och se om jag blir något klokare.

Nu ska här ut och gosas med liten kanin. Han är oerhört lat hela dagarna men framemot kvällen kommer han igång - vår lilla nattsuddare. Och sen måste jag ju säga GRATTIS till världens bästa pappa på fars dag så klart. Min pappa är verkligen världens bästa och jag är så glad och tacksam över att just han blev min pappa.

Mitt senaste alster i Photoshop.

Önskar er en fin kväll!
Kram Carina.

4 november 2015

Hemma igen & en massa bilder.

Då var man hemma igen efter helt fantastiska dagar. För vad annat kan man säga när man har fått sola, bada, slappa, träna, äta gott, haft fantastiskt sällskap och varit på en skön plats. Men även om det varit nästan overkligt bra så var det väldigt gött att komma hem igen.

Det var många, långa timmar innan planet landade på svensk mark igen. Och när nyckeln sattes i låset - ja då sprang både Emma och jag ut till pälsbollen. Som vi har saknat honom, så i dag fick han extra mycket gos och kärlek från oss båda. Men det har verkligen inte gått någon nöd på honom. Nej, vi har haft fina grannar som tagit hand om honom och skämt bort honom. Tusen och åter tusen tack bästa ni för att ni tog hand om honom så vi kunde åka iväg!

Många bilder har tagits till familjealbumet och det var endast lillkameran som fick följa med på den här resan och här kommer några av alla bilder jag tog.













Ha det fint!