header

header

31 mars 2015

Fullt upp!

När man inte ens har tid att sätta sig ner i 5 minuter under en dag - ja, då kan man lugnt konstatera att det är fullt upp.

I dag har det verkligen gått i ett från det jag steg upp i morse ända tills nu i kväll. Och även om jag hellre har mycket att göra än en massa tråkig dötid så vore det ju trevligt om det kunde vara lite mera jämnt fördelat...... Men man får inte alltid som man vill och då är det bara att borra ner huvudet och bara göra det som ska göras.

När man har haft en sån här dag då är det ganska skönt att kunna få barnvakt (då M är borta) för att kunna träffa bästa vännerna över en middag. Riktigt lyxigt att få komma och sätta sig till dukat bord och få en massa smaskigt serverat :). Är så grymt glad och tacksam över er mina vänner. Vad vore jag utan er.



Nu blir det till att titta på lite Hart of Dixie innan det är dags att sova och ladda för en ny dag i morgon.

Ha en fin kväll!

29 mars 2015

Vårkänslor!!

Grått och regnigt i dag men det bortser jag från. Alltså - dagen i går - vilken vårdag!! Nästan hela dagen lång spenderade vi utomhus. Det gäller ju att passa på när solen strålar och vädret bara är helt perfekt.

Efter en fantastisk start på dagen bestående av en morgonpromenad och Hemma hos Gry i lurarna fick Emma och jag fick på oss kläderna och var ute redan vid klockan 9. Hopprepet kom fram och det hoppades vill jag lova. Även undertecknad fick visa sina "färdigheter" och hoppade sig till en ökad puls. Sen kom grannbarnen ut och jag slapp undan och kunde sätta mig på farstukvisten och köra några varv på min stickning.


Egentligen hade jag tänkt vila från allt vad träning heter men man kan ju liksom inte missa ett sån här tillfälle. Nej, då kvittar det om man är trött, man häver sig på racern ändå och får till det bästa träningspasset på länge (lika bra gick det dock inte för M när han var ute på morgonen - en rejäl krasch med skrapsår, en svullen axel, en småstukad handled och en rejäl lårkaka blev utfallet av den träningen. Tur att vi är vettiga och kör med hjälm säger jag bara).

Och minsann kom inte kameran fram en sväng också. Jag var ju egentligen sugen på att åka iväg och fota men orkade inte riktigt. Nej, i stället blev det till att öva på motljusbilder. Inte helt lätt men skam den som ger sig.


Vi avslutade vår lördag som framkallade de första riktiga vårkänslorna med att få bästa vännerna på spontanmiddag! Gillar det där, när man kan bestämma sig med kort varsel och bara umgås helt spontant. Det blev den perfekta avslutningen på en riktigt bra dag.

I dag är jag inte lika sugen på att sticka näsan utanför dörren. Kurar inomhus i stället. Emma och pappan är på bio och jag tänkte krypa upp i fåtöljen och börja se på Maleficent - har velat se den filmen länge nu.

Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram Carina.

27 mars 2015

"Nu blir mitt liv inte bättre än så här".

Vissa dagar bara går utan att man egentligen gör något. Eller när man tänker efter har man ju gjort saker fast det inte känns så :).

Min fredag har varit soft men ändå har jag fått saker gjorda helt utan att stressa!! Så himla gött!! Det är inte ofta det händer men emellanåt så gör det det. Körde av golven och ut med mattorna i morse - det blev veckans städning och det fick duga.

När Emma skjutsats till skolan så var det ju det där med träningen. Hade tänkt ett löppass men vädret - spöregn och + 2 grader - nja, jag ville inte så det blev ett spinningpass i stället. Ett riktigt tungt pass där jag emellanåt trodde jag skulle trilla av cykeln - rejält jobbigt men ändå en sån där skön känsla som man får när man tar i ordentligt.

Efter jag tränat har jag mest myst runt. Läst lite, stickat på min kofta, småfixat här hemma, varit till köpcentret och bara strosat runt. När Emma och M var på veckans ridning passade jag på att köra ett yoga-pass här hemma. OMG det var tur att jag var ensam kan jag säga. Vill inte ens tänka på hur roligt det såg ut när jag prövade på den ena övningen efter den andra. Kan ju lugnt konstatera att det här behöver jag göra mera av :).

Nu har vi parkerat i soffan och inväntar Let´s dance. Mätta och belåtna efter älgfärsbiffar med lingonsylt och potatismos. Emmas kommentar när hon satt vid matbordet: "Nu blir mitt liv inte bättre än så här!" Det måste ju vara ett bra betyg om något :).  Och efterrätt har vi tryckt i oss också så klart: jordgubbar, grädde och vaniljglass. Mums!!

I morgon hoppas jag på finväder så man vill ut och få lite frisk luft igen. Och så kliar det aningens i avtryckarfingret också. Ja en tur med kameran är jag riktigt sugen på.

En bild från en tidig morgon i höstas. Funderar starkt på att arrangera en fotografering. 

Ha en fin kväll!

26 mars 2015

Torsdagen so far.

Brr vilket väder det har varit i dag. Har haft noll lust att sticka ut näbben, så idag har jag hållit mig inne så mycket som det varit möjligt. Måste säga att det var riktigt skönt att tända brasan och sticka några varv här hemma på lunchen.

Något jag också fixade på lunchen var juice. Blev grymt sugen på kombinationen äpple, citron och avokado som jag såg på en blogg häromdagen. Var ju tvungen att prova så klart :).




Och resultatet - nja, helt klart drickbart men inte den godaste juice jag druckit. Nästa gång tror jag att avokadon skippas till förmån för ingefära i stället.

När Emma var hämtad kände jag att vi var tvungna att hitta på något. Inget vidare väder för uteaktivitet men då blev det som så många gånger förr - vi bakade. Något vi båda gillar och som är mysigt att göra tillsammans.




Nu blir det till att försöka fixa till mina hopplösa naglar som bara skivar sig och går av - suck, suck och åter suck. Får väl se om lite nagellack kan hålla ihop eländet.

I morgon fredag och som vanligt, en ledig sådan! Tjohooo!!

Ha en fin kväll vänner!

24 mars 2015

Att unna sig att ta det lite lugnt.

Efter lunchträningen med M i dag - ja, racern kom ut och det blev premiär - så hade jag egentligen massa saker jag borde göra. Men just där och då kände jag att nej, det jag behövde var att ta det lugnt och det var precis det jag unnade mig att göra. Bara 15 minuter i solen på farstukvisten och man blev som en ny människa.

Jag har varit fruktansvärt dålig på det där - att ta det lugnt med gott samvete. Ständigt har det malt i huvudet: nu borde jag göra det här och sen borde jag göra det där. Så har det hållit på i stort sett hela mitt vuxna liv - att ständigt prestera. Men nu har jag faktiskt börjat lyssna på kroppen och vad den behöver och mår bra av. Och om det så må vara 15 minuter ute i solen - ja då får det bli så även om dammråttorna dansar i hörnen där inne :). Så det var vad jag gjorde i dag - unnade mig att ta det lite lugnt.

När Emma var hämtad och dammråttorna borta så ville jag ut en liten sväng. Och som så många gånger hamnade jag nere vid vår båtbrygga och älven. Tycker om att ta små turer ner dit och hämta andan. Och så letade jag vårtecken och hittade bl a snödropparna nedan.







Nu blir det till att svida om och ladda för avslutningen av skidträningen för junior. Och det tror jag kan bli riktigt trevligt vårväder som det är ute.

Ha en fin kväll!

23 mars 2015

Ibland lönar det sig att inte ge upp.

Något jag är tacksam över att jag lärde mig när jag var liten var att sticka. Visst blev jag arg och slängde iväg stickor och garn både en och två gånger men jag gav mig inte. Jag skulle lära mig! Och med mammas tålamod och hjälp så fixade jag det till slut.

När jag växte upp var det inte direkt något man skyltade med att man kunde sticka. Nej, hade jag erkänt det och tillsammans med det faktum att jag också åkte längdskidor - ja då hade töntstämpeln varit väldigt svår att tvätta bort (rejäl töntvarning på båda sakerna). Men mina vänner visste precis vad jag höll på med på min fritid och dom lät mig vara precis som jag var. I och för sig hade nog det varit svårt att inte låta mig vara som jag var. Varit envis och till viss del gått min egen väg - ja, det har jag nog alltid varit och gjort. Men som sagt - mina stickkunskaper - inget jag skyltade med. På senare tid har det dock blivit väldigt "inne" både att åka längdskidor och sticka så jag kan väl konstatera att jag låg lite före min tid ;).

Mitt stickande har gått väldigt upp och ner och i perioder. Vissa perioder har jag stickat järnet medan andra har det legat nere helt. För ett tag sen satte jag mig ner och funderade över vad jag skulle göra för att kunna koppla av. Min livsstil liksom krävde det och gav mig inte något större val. Funderade fram och tillbaka och en dag när jag surfade runt bara slog det mig: det var ju sticka jag skulle göra! Så jag for till garnaffären, beställde garn och mönster från nätet och hux flux hade jag stickat mig en tröja. En tröja med mönster!

Så på min lediga tid så sitter jag där i min fåtölj och smattrar med pinnarna. Jag hittar det ena mönstret efter det andra som jag vill göra och helst skulle projekten varit klara redan i går. Men jag tänker inte stressa i det här. Nej, stickningen är till för att ge mig avkoppling och det är precis det den gör. Ingen stress. Ingen press. Totalt kravlöst och avkopplande. Och jag är väldigt glad att jag inte gav upp när jag var yngre utan följde min egen vilja och gjorde det jag tyckte var roligt. Ibland lönar det sig att inte ge upp - vissa saker kan man ha stor nytta av senare i livet:).

Så himla mycket fint i den här boken!




Nu är det hög tid att köra lite styrka!

Ha en fin måndagskväll!
Kram Carina.

22 mars 2015

Träning, kalas & altanhäng.

Så kom vintern tillbaka och är väl egentligen inget konstigt med det men lite trist tycker jag att det är. Jag menar antingen ska det vara vinter och snö hela tiden annars kan det lika väl kvitta. Det här med att det kommer snö som smälter bort och blir till slask kan jag vara utan. Men årstiden och vädret är som det är så man får göra det bästa av det hela helt enkelt!

I går var det i alla fall en helt fantastisk dag - sol, sol och åter sol! Började lördagen med en löptur och fick sen ta en extra runda när Emma också ville ut och springa. Tycker det är himla roligt att hon vill göra sånt här frivilligt emellanåt. Och mysigt - att springa och prata tillsammans. En sväng till shoppingcentret hann vi också med innan det var dags för 4-års kalas ute i finvädret. Efter kalaset var energin totalslut så jag passade på att inviga solstolen ute på altanen - rejält påpälsad så klart.

Klart man ska ha massa ballonger när man fyller 4 år!

Om det var fint och sol i går så var det motsatsen i dag - grått och lite lätt snöfall. Tvingade mig ut på skidorna tidigt i morse men fy så ofantligt tråkigt det var. Nej, att ligga och snurra på en kort konstsnöslinga - med urkasst glid dessutom - inte min grej. Men jag hade bestämt mig för att köra ett distanspass och glid eller inte - ett distanspass blev det.

Och nu måste jag erkänna att resten av dagen har jag inte varit direkt effektiv. Lite småplock, lagande av mat, spelande av spel med Emma och tvättande har det blivit, men efter det - ja då hamnade jag i fåtöljen med stickningen. Ärm nummer två är snart klar och då ska själva koftan påbörjas (bakvänd ordning - ja, jag vet). Är riktigt spänd över att se om jag kommer klara av detta. Annars har jag ju två prima ärmar i alla fall :).

Tror det blir till att slappa resten av söndagen - det är ju faktiskt ganska skönt emellanåt ;).

Ha det bra!

20 mars 2015

Några tankar på en fredag.

Har funderat en hel del över det där med "trender" inom fotografering. Vilka stilar är det som gäller egentligen? Har även funderat en del över mina egna bilder. Vilken är min stil? Hur ser man att en bild är tagen av mig? Vad utmärker, är det något?

Trender finns det inom fotograferingen liksom allt annat här i samhället. Och visst är det lätt att "härma efter" och göra som alla andra. Och jag säger inte att det är fel på något vis. Men det jag tänker i dessa fall när man bara "gör som alla andra" är: är det det här jag vill visa? Är detta verkligen jag?

Jag kan känna att när jag tar bilder till andra så känner jag ingen prestige i att det måste synas att bilden är tagen av mig. Jag anpassar mig gärna för att alla ska bli nöjda med slutresultatet. Men när jag tar bilder för min egen del, ja då kan det spreta hej vilt beroende på vad jag vill säga med bilden. Hur jag vill att stämningen ska vara etc.

En sak som jag kommit fram till är att jag allt oftare drar mig mot det mörkare hållet. Mot mystiken och det som alltid inte är så självklart. Har nog alltid gjort det när jag tänker efter. Varit fascinerad och skrämd av det okända. Det vi inte med säkerhet vet om det finns eller inte. Är nog kanske en mörk själ innerst inne, vad vet jag :).

Hur som haver så kom jag att tänka på detta när jag satt och redigerade bilderna från den senaste fotograferingen med Emma. Tycker om hur hon ofta förmedlar det lite sorgsna när hon är där framför kameran - precis det jag vill att hon ska göra. Och då är det lätt hänt att redigeringen blir som den blir.

Aningens flummigt så här på fredagseftermiddagen men så kan det bli emellanåt. Tänkte i alla fall visa en av bilderna vi tog (ni får ursäkta texten över hela bilden men den får vara där ändå)

Hon som kan, som få, förmedla den där känslan <3

Önskar alla en fin helg!
Kram Carina.

19 mars 2015

Dagarna bara går.

Svisch sa det och så var ytterligare en jobbvecka att lägga till historien. Jag fattar inte, men veckorna går så himla fort. Måste bero på att man har något att göra precis hela tiden :).

Mycket man måste göra och mycket man vill göra. Ja, den ekvationen är inte helt lätt att få ihop men mindre tid vid datorn och hoppsan, plötsligt hinner man väldigt mycket mera. Inte alls konstigt och jag måste erkänna att jag suttit alldeles för mycket med datorn de senaste åren. Men nu börjar det ordna till sig. Har dragit ner på den tiden rejält och det känns väldigt mycket bättre.

Till stor del beror det nog på att jag är fast i mitt stickande. Herre jösses vad roligt det är. Skulle kunna sitta med mina stickor och mitt garn hur länge som helst men det finns det ju inte riktigt tid till.... Och sen så har jag börjat känna av ena armen så nu måste jag ta det lite lugnare på den fronten innan det hela mynnar ut i att varken kunna sticka eller jobba vid datorn. Men det är ju så svårt att hindra sig själv när man tycker det är så roligt.

Något som inte är lika roligt är träningen. Blä vad tråkigt det är just nu. Men det är bara att bita ihop och köra på. Vet ju att det blir bättre framöver när man kan vara i skogen igen. Det är ju när det blir de här övergångsperioderna mellan årstiderna som gör det svårt för mig att motivera mig. Bara att köra på som sagt.

Fler sådana här dagar - ja tack!

I morgon ledigt och inga bestämda planer. Träna så klart. Vad vet jag inte ännu. Och städa borde jag. Vi får väl se om lusten infinner sig till det senare.

Ha en fin kväll!

17 mars 2015

Att längta tillbaka.

Visst är det konstigt. När man är borta längtar man hem. Och när man är hemma längtar man bort. Aldrig är man riktigt nöjd med här och nu :).

Ja, nu när vardagen har dragit igång igen så längtar jag tillbaka till Oslo och till skidspåren i Nordmarka. Fy farao vad jag längtar efter den kuperade terrängen och de roliga spåren. Längtar så till den milda grad att jag har svårt att motivera mig att träna här hemma.

Det brukar vara så när jag varit borta och tränat i annan terräng och kommer tillbaka hit. Tycker omgivningarna här är pest och pina. Dötrista och inte alls roliga. Samma vanliga och tråkiga. Usch! Nej, det blir till att försöka bli bättre på att byta träningsmiljö emellanåt helt enkelt. Men min längtan till Oslo och Norge - den kommer nog hänga kvar ett tag till.......

Det här är livet!!

 Ännu en vårdag har passerat denna tisdag den 17:onde. Och jag måste erkänna att även om jag inte gillar våren så är det skönt med ljuset. Unnade mig att sätta mig ute på farstukvisten en stund på lunchen. Stickade så klart. Ja, jag har dragit igång med ett nytt projekt. Denna gång ännu mer lite avancerat. Och än en gång får vi se om jag tagit mig vatten över huvudet. Men roligt har jag under tiden i alla fall. :).

Ja, nu blir det till att sticka några varv innan nattning och annat.

Ha en bra kväll!


15 mars 2015

En rejäl bildbomb från Oslo!

Så var man hemma igen efter fantastiska dagar i den norska huvudstaden. Allt har verkligen varit superbra! Vädret - makalöst. Skidåkningen - magisk. Maten - väldigt bra. Möjligheten att strosa runt -  lyxigt värre. Människorna - vänliga och glada. Ja, om jag gillade Norge väldigt mycket tidigare så måste jag nog erkänna att jag numera älskar vårt västra grannland.

Många bilder tog jag både med lill-kameran som var med över allt. Men även "riktiga" kameran fick följa med och användes när vi kollade när herrarna körde sista tävlingen i världscupen i går. Så nu blir det ett urval av alla bilder jag tog. Håll till godo!

Och kolla vem vi stötte på i spåret i går!! Lika trevlig i verkligheten som i media. En riktig förebild & en helt fantastisk skidåkerska - Marit Björgen! (jag blev så till mig att jag totalt glömde bort att få bak vätskebältet från magen. Ja, ja så kan det gå när man träffar sin idol :)  )

I morgon väntar vardagen igen men först tänker jag njuta av de lediga timmar som återstår.

Ha en fortsatt bra söndag!

13 mars 2015

Dag 2 i Oslo.

En fullspäckad fredag har det minst sagt varit. En tidig start och sen har det gått i ett. Det gäller att passa på när man har chansen, eller hur?? ;).

Efter frukosten i morse drog vi upp till Holmenkollen för ännu ett träningspass i detta skidparadis. Alltså det är verkligen helt otroligt! Det går inte att beskriva hur bra det faktiskt är. Det måste helt enkelt upplevas. Strålande sol även i dag och nypistat på morgonen - vad mer kan man begära?

Att få börja dagen så här - LYCKA!!

Tillbaka på hotellet för dusch och ombyte och sen gjorde jag stan kan jag lova. Knatade gata upp och gata ner. In i några affärer emellanåt och faktiskt hittade det jag skulle. Men annars strosade jag mest runt och turistade. Hade med mig lill-kamerna och knäppte en del. En bildkavalkad kommer när jag är hemma igen.

Middagen i kväll avnjöt vi nere vid Akers brygge där maten var grym. Mätt är bara förnamnet så nu står man sig lätt till i morgon. Då blir det skidor igen för hela slanten. Först hoppas vi hinna med ett pass själva innan vi ska agera åskådare när herrarna åker säsongens sista VC-tävling. Och det ser ut att bli ännu mer sol - härligt!!

Trevlig lördagkväll!

12 mars 2015

Att förstå varför norrmännen är så bra i längdspåret.

Efter den här dagen och skidturen så kan jag lugnt säga att jag förstår varför norrmännen är så bra i skidspåret. Resan jag och M har gjort har gått till vårt västra grannlands huvudstad. Äntligen var det dags att åka till Oslo!!

Vi for direkt till Holmenkollen, svidade om till träningskläder på parkeringen och hoppade direkt på längdspåret vid skidstadion. Det första vi gjorde var att dra en repa rätt ner och rätt upp i "Hellner-backen" och in runt stadion. Råstum var precis det jag blev. Hemsk backe med tvär kurva i lössnön nerför och hemsk backe i lössnön uppför - och så här fortsatte det. Alltså backarna - jag har aldrig åkt någon tyngre bana tidigare. Det var verkligen apjobbigt. Och spårsystemet - helt fantastiskt!! Hur mycket spår som helst och ett riktigt paradis för en skidnörd som mig :).

Så nu kan jag verkligen förstå varför våra grannar är så bra. Att ha dessa förutsättningar i sin huvudstad kan ju inte annat än generera i fantastiska skidåkare. Och även om min form var annat än fantastisk så var det riktigt skoj att susa fram här i Kollen. Och även om jag blev riktigt trött så ser jag fram emot fler mil där uppe. Vi hoppas på tur att banorna inte ska vara avstängda utan att vi kan åka där i morgon igen.

Strålande sol & många, många mil skidspår - livet är gött!!

Nu är det hög tid att krypa till kojs efter en väldigt trevlig kväll då vi bl a träffat en gammal kompis över en middag.

Ha det bra för det tänker jag ha :).


11 mars 2015

Att vara färdigjobbad för den här veckan!

Och så var jobbveckan över för den här gången. Riktigt lyxigt att bara jobba tre dagar måste jag säga. Anledningen till detta är att jag och M ska åka bort över en långhelg tillsammans. I morgon styr vi kosan västerut och detta ska bli riktigt roligt!!

Men i dag har jag glatt mig över att jag är ledig och att solen har värmt i ansiktet. Hann med en kort stund på farstukvisten och det var gött! Helt stilla kunde jag ju naturligtvis inte sitta. Nej, en liten runda med kameran hann jag med. Motljuset bland trädgrenarna tillsammans med mitt Sigma Art-objektiv - det är fina grejer. Måste säga att det där objektivet verkligen varit värt varenda krona.





Nu ska de sista grejerna packas och i morgon bär det iväg.

Ha en fin kväll!

10 mars 2015

Införskaffat lite nytt.

Är det något jag är väldigt dålig på så är det att sminka mig. Det blir bara det gamla vanliga, lite mascara på morgonen och sen iväg till jobbet. Jag är liksom ingen som sminkar sig annat än vid speciella tillfällen. Inte för att jag inte tycker det är kul. Nej, det är nog mera att jag är aningens lat ;).

Men även om jag inte sminkar mig speciellt ofta så tycker jag det är kul att uppdatera sminkväskan emellanåt. För ett tag sen gjorde jag en rejäl rensning och innehållet krympte rejält. När man då får syn på den perfekta paletten med ögonskugga på Kicks och till rabatterat pris dessutom - ja då är det inget att tveka på.

Nu är i alla fall sminkväskan påfylld med perfekta, diskreta färger - helt i min smak. Nu återstår att se om jag ska fortsätta vara lat eller inte ;).






Och så måste jag bara tala om att jag faktiskt är färdig med min tröja som jag stickat på!!!! Jo då, jag fick i hop allt till slut och när sista tråden var fäst visste jag inte om jag skulle våga dra tröjan över huvudet eller inte. Tänk om den inte passade?? Men nyfikenheten tog överhand och jag var tvungen att prova. Och tänka sig, den satt som en smäck. Visst är det några små skönhetsfel och visst syns det att det inte är en stickexpert som gjort den. Men det spelar liksom ingen roll, jag är väldigt nöjd att jag slutförde mitt projekt och att jag faktiskt klarade av att sticka en tröja :). (har inte hunnit fota den ännu men bildbevis på att den faktiskt är färdig kommer)

Ha en fortsatt bra tisdag!!

9 mars 2015

Och så var det vår igen....

Nej, nu går det väl inte att förneka längre. Flera dagar med massa plusgrader. Gröna gräsmattor som kommit fram. Blött och lerigt. Lukt av unket. Det är onekligen vår ute.


Och jag vet att många jublar och tycker det är underbar att snön och vintern är borta för den här gången och det har ni all rätt att tycka men jag delar inte denna åsikt. Herregud, det är ju inte mer än 9 mars! Det borde vara snö och minusgrader i åtminstone några veckor till! Jag kan inte hjälpa det men jag känner mig lite lurad på den korta vinter som varit i år och jag känner mig absolut inte färdig med vintern heller för den delen. Jag vill fortfarande åka många pass skidor. Vill fortfarande göra de där utflykterna man gör om vårvintrarna: ta en tur på skidorna, ha med matsäck, grilla korv och njuta ute i solen. Man får tyvärr inte alltid som man vill men i det här fallet känns det riktigt surt.

Då hjälper det inte att man tar ut MTB:hojen och åker årets första pass med mannen på lunchen. Inte ens det faktum att det kändes bra är tröst nog. Och när man sen går och funderar om man håller på att bli förkyld för det kliar misstänkt i näsan och man känner sig trött och allmänt skum. När man då kommer på att nej, det är ingen förkylning utan pollensäsongen och allergin som dragit igång. Ja, då tror jag nog ni förstår att man inte är så nöjd.

Nej, jag är ingen vårmänniska och kommer nog aldrig att bli det, det är nog bara att acceptera.

Ha det bra!

7 mars 2015

Inspirationen börjar komma smygande.

I takt med att dagarna blir längre och ljusare börjar energin och lusten att fotografera så smått komma smygande. Idéerna som har varit som bortblåsta under nästan hela vintern börjar sakteliga spira igen. Och så var det i går när jag var där ute i skidspåret. Fick en bild i huvudet, eller två rättare sagt, och då var jag ju tvungen att fråga min lilla modell här hemma om hon hade lust att fotas lite. Och jag hade tur - hon var på humör så i morse skred vi till verket.

Tjoff, tjoff, klick, klick och 5 min senare hade jag fått de bilder jag ville ha. Det är ju så att man måste vara rätt snabb då junior (tyvärr) belönats med samma tålamod som sin mamma ;). Men förbereder man allt så det bara är för henne att sätta sig en kort stund framför kameran brukar det gå bra. Och tänk, bilden jag hade i mitt huvud blev precis som jag ville. Och som inte det vore nog fick jag några till som jag blev nöjd med.


Sen hade jag ju en idè till som jag var tvungen att testa. Miljön för själva bilden är inte den rätta men Rom byggdes ju inte på en dag :). Det blir till att leta efter rätt miljö så ska nog även den bilden gå att få till.



Nu ska här stickas på min tröja!

Ha en fortsatt fin lördag!
Kram Carina.