header

header

8 december 2015

Om snart två veckor....

..... är det julafton. Om två veckor och två dagar närmare bestämt. Och var är julstämningen?? Jag vet inte hur det är med er, men för mig vill den inte infinna sig. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag än försöker. Spelar julmusik. Pysslar och fixar. Slår in klappar. Myser. Städar. Tänder doftljus. Noll julstämning. Men den kanske kommer. Hoppas det.

Om det var sol i går så var det "vanliga" vädret tillbaka i dag. Mulet och lite regn på det. Försöker tänka positivt att vädret ger en chans att tända ljus och ha det mysigt inomhus men nja, man blir ju inte direkt pigg av detta vädret. Men det är som med allt annat - man får göra det bästa av situationen. Pigg blir man nog tids nog (hoppas jag ;) ).

Eftersom dagens väder inte bjöd på något fotosug så fortsätter jag visa bilder från i går i stället. Tycker vi behöver lite sol och ljus i dag.








Snart blir det ett löppass i mörkret. Fördelen med att springa/träna i mörker är ju att känslan blir att det går fortare än vad det egentligen gör och det är ju bra :).

Hoppas ni har haft och har en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!