header

header

27 december 2015

Lediga dagar, ett fynd & legobygge.

Måste erkänna att vi kommit in i ledighetslunken rejält här hemma. Sover längre om morgnarna, tar det mera piano och njuter av att vara lediga - precis som det ska vara :).

I förmiddags slog jag minsann till och fyndade ett par stövlar på rean. Hade varit ute efter just den här modellen en längre tid och när jag hittade ett par för halva priset var det ju bara att slå till. Känner mig grymt nöjd måste jag säga.

Hade även tänkt mig ut på ett löppass när M & E åkte iväg till slalombacken men tyvärr satte ryggen stopp för det. Det hugger fortfarande så det kändes inte speciellt smart att ge sig ut ensam i skogen, man vet ju aldrig riktigt vad som kan hända. Körde ett pass på spinningcykeln och även om det var dötråkigt var det bättre än ingenting.

Eftermiddagen gick i en rasande fart då vi satte igång att bygga lego, junior och jag. Tomten kom med hotellet i Lego Friends-serien och med 12 påsar att bygga ihop tog det sin lilla tid. Till en början byggde vi tillsammans men sen ville hon leka med legot allteftersom det byggdes ihop. Så jag fortsatte att bygga - en mycket bra arbetsfördelning om ni frågar mig :). Måste säga att det är väldigt roligt att bygga ihop de där legobitarna.

Nu i afton snodde jag åt mig en stund vid datorn. Har ju en massa bilder i huvudet och en av dem fick jag till nu i kväll. Vill inte visa den riktigt ännu då jag inte vet exakt vad det ska bli av den, men en liten tjuvkik kan jag bjuda på.

Inte lätt att se vad det föreställer (& det är ju inte riktigt meningen), men jag kan säga som så att det involverar skogen och en vit klänning......

Ha det fortsatt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!