header

header

9 december 2015

Om man bara kunde....

Ibland drömmer nog de flesta om att bara kunna gå ut och shoppa loss utan att kolla prislappen. I alla fall gör jag det. Inte vet jag om man skulle bli lyckligare av detta - troligtvis inte - men kul skulle det vara :).

Satt och funderade på vad jag skulle köpa om jag kunde välja vad jag ville - om man bortser från kameraprylar och märkesväskor. Och det jag kom fram till var det jag slängde ihop i ett collage här nedan (sen kan det ju vara så att jag ville göra ett collage också ;) ). Så om jag fick shoppa loss hur jag ville skulle det nog bli något av följande:

Inga superdyra och extravaganta grejer - men sånt jag inte unnar mig just nu. 

Annars har det varit en onsdag som jag trodde var en tisdag - skönt när det är åt det hållet. Julfrukost med jobbet, vilket var riktigt gott men att äta sill på morgonen - nja, det gör jag nog inte om igen... Sen har faktiskt de sista julklapparna fixats så nu är jag färdig (tror jag i all fall). Kan ju komma på något mer men det jag tänkt köpa är införskaffat och det känns så bra! Nu kan man med gott samvete koncentrera sig på julgodis och annat smarrigt man vill göra. 

Nu piper tvättmaskinen där nere (alla dessa maskiner som piper och låter - driver mig till vansinne) så det är väl dags att hänga tvätt. 

Ha en fortsatt bra onsdag!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Jag kan varmt rekommendera en instax kamera. Jösses, så mycket kul vi har haft med den här hemma! Roligt att ta de där ögonblicksbilderna och sitta och vänta på att bilden ska komma fram och tonåringarna har haft jättekul med kameran tillsammans med sina kompisar. Så en sådan kan jag varmt rekommendera. :)

    Kram på dig♥

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!