header

header

30 december 2015

Förberedelser.

Årets näst sista dag har visst kommit. En dag återstår av 2015 och jag måste säga att det känns helt otroligt. Hur kan ett år gå så fort? Tycker inte det var länge sen man satt och väntade på att 2015 skulle ta sin början.

Ett helt år har alltså gått och jag vet inte riktigt hur jag ska summera året. Det har varit både toppar och dalar och en del av mina mål har jag uppnått, andra inte. Men det känns helt ok tycker jag. Då har jag ju nya saker att försöka uppnå när 2016 ligger framför mig :). Ska försöka mig på en summering men det får bli i ett senare inlägg för nu väntar en löprunda.

Fullt upp har det varit hittills i dag. Ärenden skulle fixas. Morgondagen förberedas. Vi får besök av fina vänner som ska fira in det nya året med oss. Mycket trevligt! Det blir inget storslaget nyårsbaluns men det är ändå roligt att fixa i ordning lite extra. Och så är det ju alltid roligt att ta fram och få använda farmors gamla linnedukar och duka lite extra fint.


 Naturligtvis ska det på linnedukar över hela bordet & lite mera dekorationer, men det får vi ta i morgon.

 Farmors gamla linnedukar kommer till användning igen :)


Nu väntar löpspåret. Ha det fint!

2 kommentarer:

  1. Önskar er en riktigt fin nyårsafton och passar på att önska ett Gott Nytt År!
    Jag är tacksam att ha dig som vän och jag hoppas vi får till våra alltid lika trevliga tripper till din fina stuga och kan hitta på annat skoj ihop.
    Kramar Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tusen tack för de fina orden och jag säger det samma till dig min vän! Är glad o tacksam att du vill vara min vän o jag är så glad att ni trivs lika bra i stugan o vill följa med. Och jag hittar gärna på en massa annat skoj :).

      Ett riktigt gott slut o ett Got Nytt År önskar jag dig o de dina!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!