header

header

8 november 2015

Verkligeheten kom ikapp.

Det har varit tyst här inne några dagar igen. Och man kan väl säga som så att efter semestern kom verkligheten ikapp och det med råge. Högar på skrivbordet som hade vuxit när jag varit borta vilket resulterade i jobb torsdag, fredag och lördag. Tvätt som skulle tvättas. Löv som skulle krattas. Fotouppdrag som skulle redigeras. En diskmaskin som gått söner. En kaninbur som skulle städas och en massa annat som också skulle fixas.

Det var inte roligt att komma tillbaka till verkligheten den här gången.Tack och lov för att mamma och pappa kom på besök och hjälpte till när M fick lov att åka bort när vi precis kommit hem. Stort tack för all hjälp - ni är verkligen guld värda <3.

Så därför har det varit tyst i några dagar här inne. Har inte ens hunnit att sätta mig med datorn - så då förstår ni att varken tid eller ork räckt till :).

Och förutom att det varit stressigt så går det runt i huvudet vad jag ska göra med mitt liv. Känner att jag behöver någon förändring men exakt vad har jag inte kommit fram till ännu. Får väl fundera några varv och se om jag blir något klokare.

Nu ska här ut och gosas med liten kanin. Han är oerhört lat hela dagarna men framemot kvällen kommer han igång - vår lilla nattsuddare. Och sen måste jag ju säga GRATTIS till världens bästa pappa på fars dag så klart. Min pappa är verkligen världens bästa och jag är så glad och tacksam över att just han blev min pappa.

Mitt senaste alster i Photoshop.

Önskar er en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!