header

header

14 november 2015

Vart är vi på väg?

När man kollade nyheterna i morse och fick se rubriker om attentatet i Paris - ja då kunde man verkligen ställa sig frågan vart världen är på väg egentligen? Jag kan för mitt liv inte begripa vad man tror sig kunna uppbringa genom att låta oskyldiga människor få sätta livet till. Blir så himla arg och rent ut sagt förbannad över all ondska som sprider sig i världen. Ska man inte få känna sig trygg någonstans längre?? När något så ofattbart händer finns inga ord och mina tankar går till offren och deras anhöriga.

Tycker att den här bilden på något sätt symboliserar det som händer i världen.

Ja, det blev en minst sagt omtumlande start på denna lördag som annars har gått i städningens och skidornas tecken. Började med kaninburen i morse och gjorde veckostädningen där. Och den lille hårbollen for runt fötterna på mig och gjorde sitt bästa för att "hjälpa till". Glad blev han i alla fall över allt nytt hö och lördagsgodiset som han fick.

Sen fortsatte vi att städa inne. Hela huset fick sig en omgång och det bästa som finns är när man är klar och känner doften av grönsåpa och nystädat. Älskar´t! Sen måste jag erkänna att det blev x antal timmar framför tv:n. Kunde liksom inte hålla mig när SVT visade längdpremiären från norska Beitostölen. Och lusten att åka skidor drog in som en stormvind, så nu kan jag inte vänta förrän den vita varan faller och man kan få ta fram dom riktiga laggen igen.

Lyckades sent om sider ta mig ur tv-soffan och köra ett bra pass i skogen. Riktigt jobbigt var det och det var nästan så jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet när jag kom på toppen av backarna. Men skönt var det - efteråt :).

Nu blir det en lugn kväll här hemma. Vi är alla lite slitna eftersom sömnen på nätterna är under all kritik. Så om jag lyckas hålla mig vaken och se Så mycket bättre i kväll är det nästan dags att göra kors i taket.

Ha en fortsatt fin lördag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!