header

header

20 november 2015

Vad jag önskar mig.

Egentligen önskar jag mig inget mer än att få fira julen tillsammans med dom jag älskar i lugn och ro. Med en massa snö, julmusik, godis, Kalle & hans vänner och julstämning i överflöd. Detta räcker gott och väl men om jag fick önska mig en och annan klapp som väntade under granen, så fick dom gärna innehålla följande:



Ja det är väl det jag skulle vilja att tomten kommer med men det är inte så noga. En del saker är onödigt dyra men önska sig kan man ju alltid :). 

I dag är det fredag och ledigt för mig. Träning står på schemat men sen är det öppet för att göra det jag känner för. Julhandla lite kanske......

Ha en fin fredag!

2 kommentarer:

  1. Fina saker som står på din önskelista till jul och självklart ska man få önska sig saker. Det blir vi aldrig för gamla för. ;)

    Jag hoppas att du får en riktigt fin fredag Carina, blev det någon julhandel? Jag tänkte ge mig i kast med det nästa vecka för nu känner jag att julkänslan börjar komma rejält. :)

    Kram och trevlig helg på dig vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej önska sig måste man ju få göra även när man blir äldre :).

      Inget julhandlande blev det. Hamnade i fåtöljen med stickningen istället. Får nog bli till veckan som för dig - känner också att julkänslan börjar smyga sig på :).

      Trevlig helg till dig med! Kram tillbaka!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!