header

header

24 november 2015

Tisdag och halvvantar.

Det blev ju tyvärr ingen repris på gårdagens härliga väder. Nej, tyvärr hade temperaturen krupit upp till plussidan och det föll regn från himlen. Ja, ja, inget att göra något åt men det hade ju varit trevligt med minusgrader och sol ännu en dag :).

Tisdag och trots försovningen i morse blev det en bra dag på jobbet. En kollega hade nämligen med sin superduper gosiga hund så ni kan ju bara gissa vad jag gjort i dag ;). Det finns ju inget mysigare än en snäll, lydig och go hund - så i dag var det en kanondag på jobbet.

Ytterligare några julklappar bockades av listan i dag och sen tog jag mig i kragen och städade två av våra bokskåp. Inte så ofta det görs men ack så skönt när det väl är gjort. En krans till dörren tillverkades också här i kväll. Plockade ju med mig både lingon- och blåbärsris från skogen i går så det var bara att köra på.

Ja, jag var ju i skogen i går och passade då på att ta några bilder på mina halvvantar som jag stickat färdigt. Vantarna heter Kerstin och mönstret finns i boken Vantar för alla årstider. Dessa stickade jag i ullgarn men har redan börjat på ett par till som jag stickar i alpacka - mjukt och skönt.

 Halvvantar "Kerstin", stickade i 2-trådigt ullgarn.




Nu är det hög tid att försöka göra en brasa i kaminen och umgås lite med kaninen. Usch, har inte hunnit med honom i dag så samvetet över det är dåligt kan jag lova.

Ha en fin kväll!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!