header

header

21 november 2015

Frost.

Minusgrader hela dagen lång och frost på rutorna. Då är det lätt hänt att macrot kommer fram och det blir en kort sväng med kameran. Tyvärr lyser snön med sin frånvaro men frosten är allt bra vacker. Jag hoppas på att den är kvar i morgon också då en fotoidé dök upp här i kväll (nu är det aningens för mörkt för att fota ute - typiskt).



Lördagen har bestått av lite småfix här hemma och en hel del tid framför tv:n. Var ju så klart tvungen att se på den svenska premiären i längdskidor trots att det var finväder ute. Blev något grymt sugen på att åka skidor när vinterbilderna rullade där på tv:n. Blev nästan sugen på att åka till Bruksvallarna igen men bara nästan.

Och så har det ju gosats med liten kanin förstås. Det finns verkligen inget bättre än att få borra in näsan i Tuffens päls och mysa med honom. Och att se hur han njuter när vi klappar och kliar - då blir man varm i hjärtat. Lilla pälsboll - du ger oss så otroligt mycket.

Vad morgondagen bjuder på vet jag inte ännu. Men jag är bra sugen på att pyssla lite här hemma så det kanske blir en tur till skogen för att hämta lite material. Träna hoppas jag också på att kunna göra. Känner mig dock lite skum, som om jag är på väg att bli sjuk. Körde mig rejält trött på spinningcykeln här hemma nu i kväll, så antingen bryter det ut eller så går det över. Får bli morgondagens överraskning :).

Nu ska vi försöka hålla oss vakna för att se Så mycket bättre.

Trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!