header

header

12 november 2015

Att bara göra det.

Fortfarande lite smådeppigt från min sida men jag försöker göra det bästa av situationen. Försöker ta tag i saker och göra det fastän jag inte vill. Och tänk - det känns faktiskt lite bättre efteråt än om jag hade struntat i det. Alltid något :).

Som i går t.ex. Hade ingen som helst lust att träna men jag tömde huvudet på negativa tankar. Svidade om till träningskläder. Borrade ner huvudet och gav mig ut och stakade på rullisarna i halkan. Och tänk - det kändes så himla mycket bättre. Solen och träningen gav mig energi om än för en kort stund. I bland är det så mycket bättre att strunta i alla tankar och funderingar och bara göra det.

Så i dag tog jag mig i kragen när jag kom hem på lunchen. Tog med mig kameran ut och tog några bilder. Inga som helst märkvärdiga men det var just det där - att bara göra det som man egentligen tycker så mycket om.

Frost på marken - gillar stämningen den bidrar till. 

 Vår lilla favorit - gillar att gosa & det gillas av matte :)

 Tända i kaminen - älskar´t!

 Stickar halvvantar "Kerstin" - skön avkoppling.

Och minsann tittade solen fram en kort stund.

Energinivån är tyvärr inte särskilt hög men jag tror att med träning och att göra saker jag tycker om så ska det nog gå att ordna till. Och sen har jag funderingar på att köpa någon form av D-vitamin. Tror jag behöver fylla på det förrådet så det blir morgondagens to do.

Nu ska här köras ett pass styrka. Inte vad jag egentligen hade valt men i bland finns inte tiden för att ge sig ut i skogen och då får man göra det bästa av det som går.

Hoppas ni har en bra torsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!