header

header

9 oktober 2015

Kunde inte låta bli.

Vilken fredag jag har haft, den bästa på väldigt länge. Och det var välkommet och mycket efterlängtat.

Vad är det då som gjort denna fredag så speciell? Jo, började med ett distanspass löpning i skogen. Helt fantastiskt var det. Jag säger bara: höst! I löv it!! Det finns verkligen inget bättre än att springa i skogen på hösten. Alla färger. Den klara luften. Gud så härligt det är. Och när benen är hyfsat pigga - då är det bara härligt.

När jag sprang där i skogen tänkte jag på det där objektivet jag suktat efter ett bra tag. Hittade ett begagnat ex på fotoaffären här i stan härom dagen. Har gått och funderat några dagar och där i skogen bestämde jag mig. Fanns det fortfarande kvar på hemsidan när jag kom hem så skulle jag åka ner till affären.

Och visst fanns det kvar så jag for ner på stan och kom sen hem med ett objektiv. Och vilket fynd jag gjorde. För visst måste man säga att det är ett fynd när man köper ett objektiv som nästan nyss kommit ut på marknaden, som är i stort sett omöjligt att få tag i begagnat, visar sig vara i nyskick och att man får köpa det till nästan halva priset.

Visst fick jag (som vanligt) lite ångest över mitt inköp när jag kom hem. Men efter en runda med kameran och objektivet här hemma så bestämde jag mig för att inte ha någon ångest. Objektivet levererade verkligen och skärpan är lika bra som mitt kära Sigma 50 mm. Så nu ska jag bara vara glad. Bilderna nedan är från testrundan.







Självklart var jag ju tvungen att testa att fota vår lilla hårboll och han var väl så där nöjd när jag satte kameran i fejan på honom.


Nu ska här njutas av fredagskvällen och att det är helg!

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!