header

header

3 oktober 2015

Höstmorgon.

I morse när jag vaknade tidigt och drog upp rullgardinen kan ni lita på att jag blev överförtjust. För vad annat kan man bli när dimman ligger tjock över sjön och solen är på väg upp. Fick lite halvbråttom, drog på mig kläder och stövlar, tog med mig kameran och gick ut.







Var ju tvungen att testa lite dubbelexponering också :)

Älskar dessa stunder när man kan börja dagarna så här. Ensam med kameran i en natur som jag känner utan och innan och älskar. Det är onekligen den allra bästa starten på dagen. Gick en tur runt stugan och fotade innan jag käkade frukost. Medan jag satt och åt kom jag att tänka på hur fint det var på "min" tallås i går och naturligtvis var jag ju tvungen att ta mig dit också. Så det blev ytterligare en timme ute i skogen på morgonkvisten. Frosten hade varit framme under natten och det var kylslaget och obeskrivligt vackert. Men bilder från den turen får jag visa en annan dag.

En vacker höstmorgon som fortsatte i en lika vacker höstdag. Visst är det helt otroligt att man får känna solen värma i oktober. Bara det gör en lycklig ända in i själen. Och när man är på den bästa platsen på jorden - då känns det bra.

I dag var det dags att åka hem till mina <3 hemma. Sorgligt att lämna stugan och dom jag älskar men det var skönt att komma hem till dom andra jag älskar. Det har varit jobbiga dagar och det kommer nog ta ett litet tag innan jag har bearbetat och tänkt färdigt men det får ta den tid det tar.

Ha en fin lördagskväll.
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!