header

header

23 oktober 2015

Hjärtat i halsgropen.

I dag blev jag skrämd så det hette duga vill jag lova. Och det var den lilla hårbollen som gjorde att hjärtat flög i halsgropen.

Vi har ju flyttat in honom på altanen nu inför vintern så han ska få det lite bättre. Och han har verkligen ändrat beteende efter flytten. Blivit mycket mer social, framåt och framför allt mera gosig. Men i kväll när jag var ute med honom så lade han sig plötsligt på ena sidan. Pang - rätt ner på sidan och låg så ett bra tag trots att jag pratade med honom och så småningom klappade honom (det har aldrig hänt tidigare).

Han bara låg där som en lång limpa och blundade. Och herregud så rädd jag blev. Jag trodde på fullaste allvar att nu är han sjuk. Nu dör han! Till slut var jag tvungen att peta rejält på honom och då - ja då masade han sig upp och började tvätta sig och blev som vanligt igen. Och i kväll har han varit precis som han brukar och det är full fart ute i rasthagen :).

Googlade om kaniners beteende och tydligen är dom avslappnade och trygga när dom lägger sig platta ner. Så kanske är det så att vår lilla Tuff börjar bli hemtam och trivs hos oss. Jag hoppas att det är så i alla fall. Vi tycker ju så mycket om honom så vi hoppas få honom hos oss länge till.

Förutom att få hjärtat i halsgropen så har det varit en bra fredag. Och vilket väder!! Började med en löptur i skogen och råkade på både en älg och tre rådjur. Sen blev det en rolig porträttfotografering där jag blev bjuden på en väldigt god lunch efteråt. En promenad i kväll med en pod som gjorde att jag gick och småskrattade för mig själv. Huset har städats och trädgården krattats och så har det umgåtts med kaniner så klart - både vår egen och grannarnas :). Och här i kväll framför Idol så har det redigerats bilder från i somras. En av dessa visar jag här nedan.



Önskar er en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!