header

header

25 oktober 2015

En synnerligen finfin helg!

Denna helg har kommit och gått med en rasande fart - dagens bonustimme till trots. En riktigt skön helg då vi haft besök av fina vänner och bara hängt. Och detta passade mig alldeles utmärkt. Så himla skönt att bara vara och strunta i allt som man egentligen borde göra. Ja, fram för fler sådana här helger tack :).

Träning har det ju blivit också så klart. Igår en sväng på rullisarna - där jag lyckades klara mig undan två rejäla vurp-chanser - och i dag en löptur med sällskap i fina skogen. Ja är vädret som det varit i helgen så måste man ju så klart ut och träna.

Mycket kanin-tid har det också blivit. Vi har ju vår lilla goding att ta hand om men även grannarnas fina pälsboll. Så det har som sagt blivit mycket fix med två små kaniner men det har absolut inte gjort något - jag tycker det bara är mysigt.

Sen blev det ju en spontanfotografering bland höstlöven i dag. Det går ju bara inte att låta kameran vila när man har haft en supergod liten 6-månaders kille här i helgen. Ja, inte bara kaningos utan även bebisgos har vi hunnit med. Och jösses så go han är. Inte bara jag blev såld utan även Emma. Och hon brukar inte vara överförtjust i mindre barn så det var ett gott betyg. Hon har varit supersnäll och hjälpsam och gosat varje minut hon kunde <3.


Nu blir det till att ta några lugna andetag innan det blir full gas igen i början av veckan.

Önskar en fin kväll till er!

1 kommentar:

  1. Vilken fin helg ni har haft Carina. En sådan där som ger kraft. Härligt! Och som alltid, vilka vackra bilder du tar Carina. Så fina! :) Tack snälla du för dina värmande ord hos mig. Jag blev så glad. Tack.♥

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!