header

header

14 oktober 2015

Att kunna andas igen.

Visst hade jag på känn att det inte var så bra med ryggen men att det skulle vara riktigt illa - det hade jag nog inte trott. Sned i bäckenet, låsningar i ländryggen och i bröstryggen, sneda axlar & skuldror + en hållning som inte var av denna värd. Ja, så löd domen i dag när jag var hos osteopaten.

Inget farligt utan det går att rätta till så klart och jag måste säga att det var skönt att få "bevis" på att känslan i kroppen har varit skum. Så det blev en massa tryckande, ryckande och knäckande + ett återbesök om två veckor samt en sträng förmaning att inte träna på några dagar och absolut inte städa :). Det förstnämnda kommer bli jobbigt men det sista - ja det överlåter jag med varm hand till övriga familjen :).

Så nu är man så där lagom mörbultad i kroppen och lite yr i bollen men det är så himla skönt att kunna andas igen.

Och eftersom jag skulle ta det lugnt (hade styrketränat innan jag gick till osteopaten) så blev det till att hänga med liten kanin och att fördriva tiden med att redigera. Emma följde med en kompis efter skolan så egentiden satt fint. Fick undan en del bilder från min höstfotografering med junior och satt sen och pillade med bilden nedan. Det ser inte mycket ut för värden men det ligger en hel del redigering bakom den här bilden.



Nu dags att stänga ner, göra eld i kaminen och njuta av att kunna ta djupa andetag.

Ha en fin kväll!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!