header

header

6 september 2015

Vissa dagar är bara bra.

Utan att kunna sätta fingret på vad så har denna snödag varit synnerligen bra. Och visst är det skönt, att vissa dagar helt utan anledning bara är bra :).

Inget revolutionerande har inträffat utan vi har mest lallat runt här hemma och fått saker gjorda. Inledde dagen med ett parti yatzy där jag åkte på storstryk.


Efter nederlaget drog jag ut till skogs och körde första löppasset sen Vasastafetten. Hade räknat med att det skulle gå väldigt tungt (då jag varit sjuk) men oj så fel jag hade. Den där löpkänslan jag hade när jag sprang min sträcka, ja den fanns kvar och det gick riktigt bra. Fasen vad jag älskar att springa :). 

Sen flöt dagen på. Jag spenderade ganska mycket tid i rasthagen och ägnade mig åt projekt "Lyfta kanin". Han är fortfarande inte stormförtjust när jag lyfter på honom men det går bättre och bättre. Och han ratar mig inte när jag släppt ner honom utan vill gosa så det är väl ett bra tecken.


Vi fick även besök av goa vänner på eftermiddagen. Emma fick leka och jag och mamma fick en skön pratstund med bästa Kerstin. Mysigt det där - att bara hänga en stund med vänner. Eftermiddagen innehöll även rensning av ett förråd. Så himla skönt att ta tag i och köra bort en massa till återvinningen. Sen har jag även hunnit med att fota några bilder till ett pågående projekt :). Ja, det var väl min söndag det. En dag som bara har varit bra.

Nu ska här stickas några varv på senaste projektet.


Ha det bra!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!