header

header

26 september 2015

Helg igen.

Dagarna rullar ju på i full fart och så var det helg igen. Lördag och en solig sådan :). Så himla gött att äntligen få lite ljus och värme. Har väl inte hunnit vara ute så mycket på förmiddagen som jag velat men det ska det bli ändring på nu i eftermiddag.

Fullt upp har det varit med städning av kaninbur. Herregud så nyfiken han är den lille gynnaren. Ska vara med hela tiden och nu verkar han ha accepterat mig igen efter sel-incidenten. Nu klättrar han på mig och rycker i mina kläder. Och i dag lyckades han bita hål på min ena jackärm - så nu har man lärt sig att inte låta honom hålla på allt för länge när han börjar gnaga och rycka.

Vi har även fixat och donat med grannkaninen som vi håller ett öga på i helgen. Och så har jag bakat bullar. Jajjamän, plötsligt händer det. Lusten att baka föll på i dag och så är det ju gött att ha lite fika i frysen framöver. Hembakat är ju svårslaget om jag får säga det själv.


 En kofta/kappa/jacka som jag letat efter länge har äntligen kommit i min ägo och är nu nytvättad ligger på tork i solen :)


 Tyllkjolar kan man inte få för många av. Kommer bli perfekt till fotograferingar framöver.

Nybakat - både smakar och doftar gott!

Nu ska här bestämmas om det blir en löptur i skogen eller om det blir ett pass på rullisarna. Vill göra båda så nu har jag beslutsångest kan jag lova. Och så måste jag ju ladda kamerabatterier och göra rent objektiv och kameran. I morgon är det äntligen dags för fototräff - ska bli så kul!!!!!

Ha en fortsatt bra lördag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!