header

header

29 september 2015

Hål i mina byxor.

En tisdag som mest bestått av att få ihop jobb och vara hemma med Emma. Tack och lov funkade det alldeles utmärkt. När jag jobbade räknade Emma matte och sen hade vi båda tid att göra saker tillsammans :).

I dag tog vi oss faktiskt en tur till köpcentret. Jag hade beställt en tröja till Emma som hon skulle få i operationspresent men den kom tyvärr inte i tid men i dag fick vi hämta ut den. Lita på att den åkte på direkt vi kom hem. Blir glad när hon blir så glad.

Resten av dagen hängde vi här hemma och tog det lugnt. Läste LasseMaja-bok, var ute i finvädret och  så hängde vi med pälsbollen vi har. Ja denna pälsboll. I dag lyckades han bita hål på mina byxor innan jag hann hindra honom - riktigt snabb och riktigt vassa tänder har odågan. Så hittills har han lyckats med bedriften att bita hål i en jacka och nu ett par byxor. Det är nog tur att han inte bor här inne :).

En träningsrunda på racern blev det i kväll. Och vilken kväll det var. Hösten visade sig från sin bästa sida och även om jag trampade på bra så njöt jag av vad naturen visade. Både en och två gånger önskade jag att kameran hade varit med och fångat ljuset.

Redigerar för fullt men i dag får det bli en bild från i somras. En fantastisk dag i finnskogarna. Modeller: Ida & Emma.

Dags att försöka varva ned så pass mycket att det går att gå och sova. Har haft lite svårt med själva nedvarvningen så det har varit lite si och så med sömnen.

En god kväll öskar jag er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!