header

header

11 september 2015

Fredag & för evigt.

Måndag - fredag. Måndag - fredag. Känns som det är så här mest hela tiden. Veckorna, och helgerna med för den delen, rullar onekligen på.

Hade tänkt ett långpass löpning i morse men ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Stack ut och började springa när jag lämnat Emma men något långpass blev det inte. Nej, kroppen kändes allt annat än bra så det blev en väldigt kort tur och att åka hem i stället. Borde väl ha lyssnat på hur det kändes innan jag stack ut men jag ville ju så gärna. Men i stället blev det en dag hemma med lite småfix och avverkande av ärenden.

Och sen har jag ju suttit vid datorn ska väl erkännas. Det är ju så förbenat roligt med Photoshop (ursäkta tjatet) så nu skapas det bilder som hejsan hoppsan. Jag har ett pågående projekt och naturligtvis var jag ju tvungen att göra något med en av bilderna därifrån.

Under den korta löpturen i dag hann jag tänka att det känns inte som det är många som håller ihop för evigt nu för tiden. Eller att det inte är lika vanligt som förr i tiden ska jag nog säga. Om detta är bra eller dåligt ger jag mig inte in i någon som helst diskussion eller lägger några värderingar i, men jag funderade på begreppet för evigt och min tolkning i dag blev så här:

Foto: ©CarinaHenriksson photo

Nu är det dags att hämta hem den lilla. Funderar på en jacka/kappa som jag testade på HM i förmiddags - har nog (tro det eller ej) ångrat mig att jag inte köpte den - så vi får väl se hur pigg Emma är på ett besök på köpcentret. 

Ha en fin fredag!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!