header

header

28 september 2015

En måndag med koncentrationssvårigheter.

Ja, herregud vilken måndag jag haft. Började redan i morse när jag kikade på klockan och såg att den var 06. Dags att gå upp alltså och fara till jobbet. Kom ner i köket och tog upp mobilen - 04.58. Hade alltså tagit fel på en hel timme!

Hade tankar på att gå tillbaka upp i sängen och försöka sova igen men råkade titta ut genom ett av fönstren. Och minsann, tack vare att jag vaknat så tidigt så fick jag se den röda månen med sin månförmörkelse. Coolt var det måste jag säga - så det var väl egentligen inte så farligt att jag vaknade en timme för tidigt.

Var på plats på jobbet supertidigt också och fick det viktigaste gjort innan jag åkte hem för att sitta och jobba. Emma ska hållas hemma från skolan i minst en vecka efter operationen så då blir det till att jobba hemifrån. Jag gjorde mina timmar men det var inte utan koncentrationssvårigheter kan jag lova. Oj, vad det kliade i fingrarna att få sätta sig vid datorn och börja med bilderna från i går. Så när Emma ville gå in i eftermiddags när vi var ute så protesterade jag inte direkt. Hon ville se på film och jag hamnade framför datorn :).

Har så många bilder att gå igenom och jag försöker vara hård när jag rensar men det går sådär. Runt 600 bilder knäppte jag och så många blev naturligtvis inte bra men jag kommer ha att göra i höst på redigeringsfronten. Bjuder i alla fall på en av bilderna jag hann fixa i dag. Jag säger bara ljuset! Det var verkligen helt magiskt.



Nu är ögonlocken tunga så för min del blir det tidigt i säng.

Hoppas ni fått en bra start på veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!