header

header

7 september 2015

Det blir allt lite tomt & en ekte genser.

Måndag och veckan har kickat igång rejält. Höstvindar i morse och cykelturen till jobbet blev kylslagen och minst sagt uppfriskande. Tog mig igenom jobbdagen men fy vad tungt det var. Vissa dagar är det bara öken att jobba.

När jag kom hem möttes jag i alla fall av något som gjorde mig glad. Mamma och pappa var kvar så jag fick hänga lite med dom innan dom for hem till Värmland igen. Usch, tycker inte om det där med att säga hej då. Och tycker inte om att inte ha dem i närheten. Nu har dom ju varit här några dagar och det blir allt lite tomt när dom åker :(.

Mamma var så snäll och tog över min stickning jag höll på med i somras. Jag hade påbörjat och kommit ganska långt på en Marius-genser när vi upptäckte att jag stickade på tok för löst = allt blev jättestort. Blev rejält less men mamma var som sagt så snäll och gjorde om och gjorde rätt.

Nu när dom kom i fredags så hade hon med sig tröjan som var klar. Blev riktigt glad för jag tycker den blev jättefin och precis som jag tänkt. Inte de traditionella färgerna, som är röd, vit och blå, utan en mer diskret variant som passar mig bättre. Så nu har jag en äkta norsk Marius-genser i min tröjsamling. Tror den kommer användas flitigt i höst :).



Älskar de norska mönstren på de stickade tröjorna.

Dags att försöka göra något vettigt av återstoden av dagen. Är grymt trött och osugen på att göra något så vi får väl se om jag lyckas ta mig i kragen eller inte. 

Hoppas ni haft en bra start på veckan.
Kram Carina.

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!