header

header

23 september 2015

Att visa gästrummet & lite orolig.

Välkomna in!

Det känns ju nästan som det är upp till bevis efter mitt tjat om gästrummet här inne ;). Nu har jag äntligen kunnat fotografera i dagsljus (att försöka om kvällarna är ju kört numera) så i dag blir det bilder från vårt nymålade gästrum. Skulle ju ha tagit bilder hur det såg ut innan men det glömde jag helt bort. Så här kommer bilder av hur det blev efter det sista piffet (har försökt visa bilderna i någon slags ordning så ni ska få ett hum om hur det ser ut när man vänder sig om i rummet).


En av de printar jag beställde hem :)






Inte så mycket nytt har inhandlats - mest piff och kuddfodral och så en ny byrå. Egentligen var jag ute efter ett gammalt linneskåp att måla i vitt, men de jag hittade gick åt som smör i solsken. Hade nästan tänkt ge upp men då föreslog M att vi skulle skaffa den här byrån som är i samma stil som dagbädden och jag fick ju lov att erkänna att det var en bra idé. Det kan ju bli bra ändå även om det inte blir exakt som man tänkt sig.

Och så var det ju det där med Emmas operation. Den vi försökte oss på för några veckor sen men då hon tyvärr blev sjuk. I morgon har vi fått ett nytt datum och jag håller tummarna för att det ska bli av den här gången. Jag kan inte hjälpa det men jag är lite orolig får jag lov att erkänna. Det är ju ofta så med något man inte kan påverka - man oroar sig. Och sen vill jag ju inte att hon ska få hemskt ont efteråt - särskilt med tanke på att vi alltid har problem att få i henne smärtstillande - tabletter eller flytande - alltid lika kämpigt. Men nu ska jag inte tänka på det negativa. Klart att allt kommer gå bra!

Nu ska här köras styrka. Allt för länge sen sist (det är ju så förbenat tråkigt) men nu har ryggen sagt till att det behövs så det är bara att köra på.

Ha en fortsatt fin onsdag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Åh så fint det blev!
    Jag håller mina tummar för att det blir operation imorgon. Förstår din oro, det är klart man känner sig orolig när det bästa man har ska opereras. Men som du skriver, det kommer att gå bra!
    Många kramar Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ja, det blev jättefint Carina! Så snyggt, genomtänkt, behagligt, vackra färger.

    Förstår precis dina känslor och tankar kring Emmas operation. Hoppas innerligt att den blev av och att allt gått bra. När vår son Alex gjorde två ganska omfattande operationer var det jättejobbigt - men allt gick verkligen fint. Dem är duktiga!

    Tänker på er!

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!